Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Zauważyłem że od około tygodnia przy próbie wystawienia niektórego asortymentu który jest w katalogu allegro, pojawia się błąd którego nie można obejść.
"W opisie znajdują się zdjęcia spoza galerii. Usuń je z opisu." - wcześniej ten komunikat pojawiał się na etapie edycji produktu, wystarczyło wtedy usunąć zdjęcia spoza galerii. Teraz ten błąd pojawia się krok wcześniej, w miejscu w którym nie można usunąć zdjęć i nie można przejść dalej.
@SlodkieTyciTyci Konsultuję sprawę. Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę z odpowiedzią.
@SlodkieTyciTyci Otrzymałam informację, że mamy chwilowe problemy techniczne. Przekazałam to zgłoszenie do naszego działu technicznego. Czekamy na rozwiązanie problemu. Jeśli masz więcej takich przykładów, możesz wysłać zrzuty ekranu przez formularz kontaktowy.
Tu kolejny przykład. Nr EAN 5900189010898
Kolejna pozycja przy której występuje ten nierozwiązany problem EAN: 8693029050846.
@SlodkieTyciTyci Tak, jak napisała wyżej Nicol, prosimy o zgłoszenia kolejnych przykłądów przez formularz kontaktowy.
Jest to dość poważny problem. Nie jestem w stanie wystawiać nowych pozycji towarowych, które znajdują się w katalogu allegro. Dotyczy to pozycji które posiadają w galerii zdjęcie spoza allegro.