Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Podczas wyszukiwania naszych produktów (ale i konkurencji) mianowicie chodzi o:
"głowica studni głębinowej"
w wynikach wyszukiwania występują błędne informacje/ nazwy
Wielokrotnie klienci dzwonią bo nie mogą czegoś znaleźć, musimy podawać numery konkretnych aukcji
Jak sobie planujecie z tym poradzić, bo ten cały "katalog produktów" oraz automatyczne nazewnictwo z parametrów negatywnie wpływa na sprzedaż.
@marek_s50 oferty i produkty zostały przeniesione.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, następne głowice studni, poniżej nr aukcji które znajdują się w nieprawidłowej kategorii, proszę o przeniesienie ich do kategorii głowice studni
13109494825 , 11643361857 , 615c439b-9d58-4b9f-9610-8f1003ea9aca , 11643357597 , 11643338418 , 13566261535
pozdrawiam
Maciej
@marek_s50 dziękuję, ale trzecia pozycja to numer zamówienia, a nie oferty. Czy możesz podać mi właściwy numer?
Poniżej link do aukcji
https://allegrolokalnie.pl/oferta/glowica-studzienna-fi-1160-pvc
@marek_s50 dziękuję, ale z uwagi na to, że to oferta z Allegro Lokalnie, więc nie możemy przenieść jej do kategorii, którą wskazałeś.
@marek_s50 oferty z Allegro, które wskazałeś są już przeniesione do właściwej kategorii.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, Pani Olu jeszcze to 13580575847 do kategorii głowice studni
Dzień dobry @marek_s50, bardzo dziękuję, przekazałam już tę ofertę do przeniesienia.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, proszę o przeniesienie do kategorii głowice studni: 13252901096, 13383863374 , 13384672323, 13213571663, 13213618473, 13252750925
Pozdrawiam Maciej
@marek_s50 zgłoszone 👍 Wrócę jeszcze z potwierdzeniem, gdy oferty zostaną przeniesione.
@marek_s50 dostałam potwierdzenie, że oferty zostały przeniesione do prawidłowej kategorii 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam
nr aukcji do przeniesienia do kategorii głowice studni:
11643357597 , 11643338418 , 13632920666
i pytanie odnośnie smart na allegro.cz
moja aukcja nie jest w smart mimo że ma więcej opcji dostaw allegro ( https://allegro.cz/nabidka/hlava-hlubinne-studny-110-40-prulet-11114386521# )
aukcja konkurencji jest w smart małej ilości dostaw ( https://allegro.cz/nabidka/pruchozi-vrtna-hlava-125-40-kov-ibo-11643361857 )
Pozdrawiam Maciej
@marek_s50 poprosiłam o przeniesienie wskazanych ofert.
Jeśli chodzi o Twoją ofertę to nie ma w niej wymaganych do Smart! metod dostawy i wystąpił problem ze zwrotem. Już wyjaśniam, poniższe metody:
dla tych metod dostaw można mieć zdefiniowany zwrot do Polski w Smarcie.
Witam
Mam pytanie otrzymaliśmy wpłatę w koronach czeskich, za sprzedaż do czech.
W jaki sposób możemy przelać kwotę z Koron na nasze konto PLN do wypłat PayU, będzie to automatycznie przeliczane z koron na złotówki?
Jak zrobić aby ceny produktów zmieniały się automatycznie w zależności od kursu waluty?
Witam
Nie mogę wygenerować etykiety na paczkę do czech. Co mogę zrobić ?
@marek_s50 już 🙂 Oferta jest już w prawidłowej kategorii.
super dziękuję,
Mam pytanie odnośnie zmian od 1 listopada
Czy w przypadku zwrotu towaru przez klienta, opłata 1 zł będzie również zwracana sprzedającemu?
@marek_s50 tak, uwzględnimy zwroty opłaty razem ze zwrotem prowizji. Będzie to jedna pozycja na rachunku Allegro.
W przypadku zakupów kilku przedmiotów, w ramach jednej oferty, zwrot opłaty będzie proporcjonalny do liczby zwracanych przedmiotów. Np. klient kupił 4 szampony w jednej ofercie, ale częściowo transakcja nie doszła do skutku i kupujący zwrócił 1 szampon. Sprzedający otrzyma od Allegro zwrot ¼ pobranej złotówki, czyli 25 groszy.
Witam
w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy maila o takiej treści:
"
Twoje oferty nie są zgodne z zasadami Allegro, dlatego wkrótce możemy je usunąć.
Twoje dane kontaktowe powinny być umieszczone wyłącznie w miejscu do tego przeznaczonym. Udostępnianie ich w treści zakładki “O sprzedającym” nie jest dozwolone.
Uporządkuj treść zakładki tak, aby spełniała powyższe warunki.
Dodatkowe informacje:
Załącznik nr 2 do Regulaminu Allegro
Chodzi o oferty:
Dalsze naruszanie zasad może doprowadzić do usunięcia ofert, a nawet do zawieszenia Twojego konta."
O ile w aukcji drugiej (3,5" SDM 2/12) faktycznie coś tam było o kontakcie
to w aukcji głowicy studziennej (https://allegro.pl/oferta/glowica-studzienna-125-40-antykorozyjna-do-studni-11294248647) nie mogę znaleźć błędu.
Proszę mi go wskazać, będę wiedział na przyszłość
@marek_s50 proszę napisz do nas w tej sprawie za pomocą tego formularza. Zespół, który zajmuje się usuwaniem ofert, będzie mógł wskazać co w ofercie nr 11294248647 wzbudziło zastrzeżenia.