Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry od 2 miesięcy składam zgłoszenia i zgłaszam oferty w których sprzedający duplikuje produkty w katalogu tylko po to żeby odciąć się od moich ofert lepszych cenowo.
sprawa wygląda tak;
1. Sprzedający ma ofertę połączoną z produktem w katalogu (produkt niszowy tylko jedna oferta)
2. Ja dodaje swoją ofertę tego produktu i wtedy klienci widzą różne oferty tego produktu
3. Sprzedający tworzy duplikat produktu, odcina się od mojej oferty i klienci nie widzą znowu mojej oferty
Walczę z tym już od ponad dwa miesiące, 200 powielonych produktów a powielanie jest niedozwolone i nikt z tym nic nie robi. dziesiątki zgłoszeń i nic. sprzedający bezkarnie wprowadza takie czynności a allegro nic z tym nie robi. woli przyjmować dziesiątki zgłoszeń niż się zająć sprawą.
jest to nie uczciwe bo łącząc się z produktem klient ma prawo znać wszystkie oferty, sprzedawca stosuje taką technikę bezkarnie
Oni na nic nie reagują. Ja od tygodnia zgłaszam sprzedawcę, który lawinowo tworzy aukcje połączenia dwóch produktów które nie są jego i których nie ma w sprzedaży.
I cisza, albo to jakiś ich pracownik albo ma d u pochron bo wykuje dużo promowań.
@SmoczeOko3D Widzę, że sprawa jest prowadzona w zgłoszeniu numer 45550785. Proszę, kontynuuj te korespondencje. Doradcy, którzy są odpowiedzialni za ten obszar, z pewnością się nią zajmą.
@w_kiwi
Tak tylko bez rezultatów , zlgaszam tylko nowe oferty z duplikatami i cisza. Duplikaty nie są usuwane a sprzedawca bezkarny
Mamy dokładnie to samo. Zgłaszałem oferty i cisza. Oferty dalej nie są zamknięte a sprzedawca codziennie dodaje tysiące nowych w tym i kolejne nasze.
Ewidentne zamiatanie pod dywan zgłoszeń przez allegro.
Ci sprzedawcy są przez nich chronieni a innym zamyka się aukcje bo ktoś się czegoś dopatrzył nieodpowiedniego w treści albo na zdjęciu.
Żenada