anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bezkarne duplikowanie duplikatów w katalogu

SmoczeOko3D
#8 Zapaleniec#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry od 2 miesięcy składam zgłoszenia i zgłaszam oferty w których sprzedający duplikuje produkty w katalogu tylko po to żeby odciąć się od moich ofert lepszych cenowo. 

sprawa wygląda tak;

1. Sprzedający ma ofertę połączoną z produktem w katalogu (produkt niszowy tylko jedna oferta)

2. Ja dodaje swoją ofertę tego produktu i wtedy klienci widzą różne oferty tego produktu

3. Sprzedający tworzy duplikat produktu, odcina się od mojej oferty i klienci nie widzą znowu mojej oferty

Walczę z tym już od ponad dwa miesiące, 200 powielonych produktów a powielanie jest niedozwolone i nikt z tym nic nie robi. dziesiątki zgłoszeń i nic. sprzedający bezkarnie wprowadza takie czynności a allegro nic z tym nie robi. woli przyjmować dziesiątki zgłoszeń niż się zająć sprawą. 

jest to nie uczciwe bo łącząc się z produktem klient ma prawo znać wszystkie oferty, sprzedawca stosuje taką technikę bezkarnie

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Autozaslony
#12 Orędownik#

Oni na nic nie reagują. Ja od tygodnia zgłaszam sprzedawcę, który lawinowo tworzy aukcje połączenia dwóch produktów które nie są jego i których nie ma w sprzedaży.

I cisza, albo to jakiś ich pracownik albo ma d u pochron bo wykuje dużo promowań.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SmoczeOko3D Widzę, że sprawa jest prowadzona w zgłoszeniu numer 45550785. Proszę, kontynuuj te korespondencje. Doradcy, którzy są odpowiedzialni za ten obszar, z pewnością się nią zajmą. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SmoczeOko3D
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi 
Tak tylko bez rezultatów , zlgaszam tylko nowe oferty z duplikatami i cisza. Duplikaty nie są usuwane a sprzedawca bezkarny

oznacz moderatorów

Autozaslony
#12 Orędownik#

Mamy dokładnie to samo. Zgłaszałem oferty i cisza. Oferty dalej nie są zamknięte a sprzedawca codziennie dodaje tysiące nowych w tym i kolejne nasze.

Ewidentne zamiatanie pod dywan zgłoszeń przez allegro.

Ci sprzedawcy są przez nich chronieni a innym zamyka się aukcje bo ktoś się czegoś dopatrzył nieodpowiedniego w treści albo na zdjęciu. 

Żenada

oznacz moderatorów