Dzień dobry,
w jaki sposób od marki Pilomax mogę odpiąć produkt, którego wytwórcą nie jesteśmy.
Wszystkie nasze produkty są wytwarzane w Polsce.
Maska o EANie: 7898741806486 jest produkowana w UK: https://www.threepears.co.uk/natural-classic/.
Nasza firma nie ma żadnych powiązań z firmą Three Pears.
W związku z powyższym proszę zmienić parametr marka z Pilomax na Three Pears.
Polski dystrybutor maski z UK podszywa się pod naszą firmę wystawiając ciągle swój produkt pod naszą marką. Wprowadza kupujących w błąd, co jest niezgodne z regulaminem Allegro.
Pisałam w tej sprawie do supportu Allegro, ale zgłaszany problem nie został rozwiązany.
Pozdrawiam,
[edytowano]
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@wax_sklep Czy możesz podać, jakieś potwierdzenie poświadczające przynależność kodu EAN do marki Three Pears? Strona, którą podlinkowałeś, nie jest dla nas takim potwierdzeniem.
Dzień dobry,
dziękuję za odpowiedź, jednak chciałabym doprecyzować, że moje zgłoszenie nie dotyczyło ustalania przynależności kodu EAN do marki Three Pears.
Problem, który zgłosiłam, dotyczy nieprawidłowego podpięcia produktu pod markę Pilomax, mimo że nasza firma nie jest producentem ani dystrybutorem tego produktu. Nasza firma nie ma żadnych powiązań z firmą Three Pears ani z polskim dystrybutorem, który wystawia ten produkt pod naszą marką.
W związku z tym proszę o odpięcie tego produktu od marki Pilomax, ponieważ jego obecne przypisanie wprowadza kupujących w błąd.
Jeśli potrzebne są dodatkowe informacje dotyczące naszych produktów to chętnie je przekażę.
Pozdrawiam
@wax_sklep Twoja sprawa jest w dalszym ciągu weryfikowana. Muszę poprosić Cię o cierpliwość.
Dzień dobry,
na jakim etapie jest zgłoszona przeze mnie sprawa?
Cześć @wax-sklep_pl, widzę, że prowadzisz już konwersację z naszym konsultantem w zgłoszeniu mailowym o numerze 61713986. Sprawa jest konsultowana z odpowiednim działem, nasz konsultant wróci do wyżej wymienionego zgłoszenia, gdy otrzyma odpowiedź.
Dzień dobry,
@matt_rose, opisana tutaj sprawa dotyczy innego zgłoszenia niż zgłoszenie mailowe o numerze 61713986.
Problem, który zgłosiłam tutaj, dotyczy nieprawidłowego podpięcia produktu pod markę Pilomax, mimo że nasza firma nie jest producentem ani dystrybutorem tego produktu. Nasza firma nie ma żadnych powiązań z firmą Three Pears ani z polskim dystrybutorem, który wystawia ten produkt pod naszą marką.
Pozdrawiam
Rozumiem @wax_sklep, dziękuje za wytłumaczenie, poprosiłem o aktualizację w tej sprawie. Wrócę jak tylko otrzymam odpowiedź w tej sprawie od odpowiedniego działu.