Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kiedy obowiązuje Sales Center nie mogę wystawić zadnej oferty , w momencie kiedy chcę wyświetlić podgląd oferty czy wystawić strona się zawiesza .
@Steel-Shine Czy problem występuje niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz?
Niestety tak , niezależnie na jakiej przeglądarce. Po prostu w momencie gdy chcę sprawdzić np podgląd oferty sytuacja się powtórzyła.
mam ten sam problem nie mogę wystawiać aukcji i sales center ciagle się zmienia jego tłumaczenie z polskiego na angielski i nie można wystawiać aukcji dzieje się tak od dzisiaj. Proszę o szybką pomoc !!
Rano wystawiałem i wszystko działało ,może nieco wolniej ale wszystkie pozycje weszły . Zwykle wystawiam jako "wystaw podobny" wchodząc na już wystawiony produkt i zmieniam tylko odpowiednio dane.
U mnie problem spowodowany jest tym że sales center ciagle sam zmienia na język angielski tłumaczenie
dokładnie tak samo u mnie
ja też korzystam z opcji wystaw podobny i zmieniam tylko na odpowiedni opis i dane przedmiotu . Do tej pory to działało , teraz niestety w momencie gdy chcę wystawić czy nawettylko sprawdzić podgląd oferty strona się zawiesza
u mnie wystepuje taka sama sytuacja, tyle że od wczoraj
Nie mogę wystawić aukcji, część słów tłumaczy mi po angielsku... ma ktoś taki problem?
mam taki sam problem od dziś od rana
Chyba wszystko jest na dobrej drodze, bo udało się stworzyć nową ofertę
Czy wiadomo kiedy ten problem zostanie rozwiązany?
@Steel-Shine @monika-k11 @ITdawid
Żeby przekazać zgłoszenie do zespołu technicznego, będę potrzebować zrzutów ekranu lub filmiku, na którym opisywane problemy będą widoczne. Proszę Was o ich przesłanie na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości podajcie link do tego wątku.
Problemy są w momencie gdy uruchamia się tłumacz , przynajmniej w moim wypadku tak jest . Wszystko działa ok kiedy strona jest polska ( tak jak było przed wprowadzieniem sales center.
Dzień dobry, od wczorajszego doszedł jeszcze problem z powiadomieniami na emaila . Wszystkie przychodzą po angielsku . Czy tak już teraz będzie ?
@Steel-Shine Proszę, sprawdź ustawienia języka w tej zakładce.