anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy macie problemy z wystawianiem nowych ofert?

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

Od kiedy obowiązuje Sales Center nie mogę wystawić zadnej oferty , w momencie kiedy chcę wyświetlić podgląd oferty czy wystawić strona się zawiesza . 

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Steel-Shine Czy problem występuje niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

Niestety tak , niezależnie na jakiej przeglądarce. Po prostu w momencie gdy chcę sprawdzić np podgląd oferty sytuacja się powtórzyła. 

oznacz moderatorów

ITdawid
#8 Zapaleniec#

mam ten sam problem nie mogę wystawiać aukcji i sales center ciagle się zmienia jego tłumaczenie z polskiego na angielski i nie można wystawiać aukcji dzieje się tak od dzisiaj. Proszę o szybką pomoc !!

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Rano wystawiałem i wszystko działało ,może nieco wolniej ale wszystkie pozycje weszły . Zwykle wystawiam jako "wystaw podobny" wchodząc na już wystawiony produkt i zmieniam tylko odpowiednio dane.

oznacz moderatorów

ITdawid
#8 Zapaleniec#

U mnie problem spowodowany jest tym że sales center ciagle sam zmienia na język angielski tłumaczenie 

oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

dokładnie tak samo u mnie

oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

ja też korzystam z opcji wystaw podobny i zmieniam tylko na odpowiedni opis i dane przedmiotu . Do tej pory to działało , teraz niestety w momencie gdy chcę wystawić czy nawettylko sprawdzić podgląd oferty strona się zawiesza 

oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

u mnie wystepuje taka sama sytuacja, tyle że od wczoraj

oznacz moderatorów

monika-k11
#7 Wielbiciel#

Nie mogę wystawić aukcji, część słów tłumaczy mi po angielsku... ma ktoś taki problem?

oznacz moderatorów

monika-k11
#7 Wielbiciel#

mam taki sam problem od dziś od rana

oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

Chyba wszystko jest na dobrej drodze, bo udało się stworzyć nową ofertę

oznacz moderatorów

monika-k11
#7 Wielbiciel#

Czy wiadomo kiedy ten problem zostanie rozwiązany?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Steel-Shine @monika-k11 @ITdawid 

Żeby przekazać zgłoszenie do zespołu technicznego, będę potrzebować zrzutów ekranu lub filmiku, na którym opisywane problemy będą widoczne. Proszę Was o ich przesłanie na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści wiadomości podajcie link do tego wątku.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

Problemy są w momencie gdy uruchamia się tłumacz , przynajmniej w moim wypadku tak jest . Wszystko działa ok kiedy strona jest polska ( tak jak było przed wprowadzieniem sales center. 

oznacz moderatorów

Steel-Shine
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, od wczorajszego doszedł jeszcze problem z powiadomieniami na emaila . Wszystkie przychodzą po angielsku . Czy tak już teraz będzie ?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Steel-Shine Proszę, sprawdź ustawienia języka w tej zakładce

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów