anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy zgłaszanie błędów produktowych to musi być taka katorga?

BestVinyl
#7 Wielbiciel

Dwa dni temu wystawiając płytę winylową Bruce'a Springsteena High Hopes (EAN 888430154612) zauważyłem, że w produkcie jest oczywisty błąd, jako artysta występował Kenny Rogers, a nie Springsteen. No więc zgłosiłem, naiwnie myśląc, że może tym razem nie odrzucą. Podałem dla pewności dobre źródło, gdyby osobie sprawdzającej nie chciało się spojrzeć choćby na okładkę. I co? Zmiana została odrzucona, zawsze odrzucają, to teraz, żeby tradycji stało się zadość, również odrzucili. Żadnego uzasadnienia czemu, co, jak. Bo po co, niech sprzedawca traci czas i nerwy. Po odwołaniu zmiana w końcu łaskawie została dokonana dzisiaj. Oczywiście zero wytłumaczenia dlaczego za pierwszym razem się nie dało. I tak jest za każdym razem gdy zgłaszam błędy. Więc moje pytanie brzmi, czy ktoś w ogóle te zmiany zgłaszane przez sprzedawców sprawdza? Czy z zasady za pierwszym razem odrzucacie i już. Mnie się już odechciało zgłaszania czegokolwiek. A jeśli Allegro chce mieć coraz lepszą bazę produktową, to mogłoby chociaż docenić darmową pracę, jako dla nich wykonują sprzedawcy.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wyjaśnienie pierwszego jest proste. Kiedyś tu któryś moderator przyznał, że pierwsze zgłoszenie rozpatruje bot... 

-Outlet-Butik-
#11 Animator

po co zgłaszasz? ten katalog to jeden wielki - wiesz co.

Ja także na początku chciałem być "święty" - zgłaszałem setki błędów na moich aukcjach.

Mija miesiac - wszystko rozwalone.

Dziękuję -postoję obok.

Skoro każdy może coś zgłosić - a oni zmieniają wg. swojego widzmisie - bez pojęcia , bez wiedzy - serio nie warto.

Lata miałem wypieszczony każdy parametr - teraz mam mega syf.

Trudno

oznacz moderatorów