Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem przy wznawianiu ofert, mimo, iż parametry w tym EAN są poprawne nie mogę wznowić aukcji, ponieważ np. w katalogu inny produkt ma przypisany ten ean. EAN jest sprawdzony zarówno na opakowaniu, jak i u producent?
@opakowaniaok Cześć. 🙂 Podaj mi proszę numer EAN produktu, z którym chcesz połączyć ofertę, a także numer oferty. 🙂
5201184878033
5907069000321
5201184894538
@opakowaniaok już wyjaśniam:
- w przypadku kodu EAN 5201184878033 to przedmiot w katalogu jest w kategorii Dziecko - Okazje, przyjęcia - Kostiumy, przebrania - Kapelusze, tak wygląda zbiór kategorii podobnych:
Natomiast Twoja oferta jest w kategorii Allegro > Dziecko > Okazje, przyjęcia > Dekoracje i gadżety > Czapeczki urodzinowe, dlatego możesz albo zmienić kategorię w ofercie albo napisać do nas przez ten formularz z propozycją dodania kategorii jaką masz w ofercie do zbioru podobnych kategorii dla tego produktu.
W przypadku kodu EAN 5907069000321 Twoje oferty są połączone z tym produktem w katalogu.
W przypadku kodu EAN 5201184894538 czy tutaj komunikat błędu dotyczy tego, że inny produkt w katalogu ma przypisany ten EAN? Abym mogła to sprawdzić podaj proszę numer oferty którą chcesz połączyć z katalogiem produktów.
A tu początek bałaganu, za który odpowiadają zarówno jak Allegro jak i sprzedający (podawali EAN z kapelusza).