anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę wznowić oferty?

opakowaniaok
#7 Wielbiciel#

Witam, mam problem przy wznawianiu ofert, mimo, iż parametry w tym EAN są poprawne nie mogę wznowić aukcji, ponieważ np. w katalogu inny produkt ma przypisany ten ean. EAN jest sprawdzony zarówno na opakowaniu, jak i u producent?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@opakowaniaok Cześć. 🙂 Podaj mi proszę numer EAN produktu, z którym chcesz połączyć ofertę, a także numer oferty. 🙂 

oznacz moderatorów

opakowaniaok
#7 Wielbiciel#

5201184878033

5907069000321

5201184894538

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@opakowaniaok już wyjaśniam:
- w przypadku kodu EAN 5201184878033 to przedmiot w katalogu jest w kategorii Dziecko - Okazje, przyjęcia - Kostiumy, przebrania - Kapelusze, tak wygląda zbiór kategorii podobnych:

la_nika_0-1659612715523.png

Natomiast Twoja oferta jest w kategorii Allegro >  Dziecko >  Okazje, przyjęcia >  Dekoracje i gadżety >  Czapeczki urodzinowe, dlatego możesz albo zmienić kategorię w ofercie albo napisać do nas przez ten formularz z propozycją dodania kategorii jaką masz w ofercie do zbioru podobnych kategorii dla tego produktu. 

W przypadku kodu EAN 5907069000321 Twoje oferty są połączone z tym produktem w katalogu.

W przypadku kodu EAN 5201184894538 czy tutaj komunikat błędu dotyczy tego, że inny produkt w katalogu ma przypisany ten EAN?  Abym mogła to sprawdzić podaj proszę numer oferty którą chcesz połączyć z katalogiem produktów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A tu początek bałaganu, za który odpowiadają zarówno jak Allegro jak i sprzedający (podawali EAN z kapelusza).

oznacz moderatorów