Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wyszukiwana fraza: "Frederic Edwin Church"
URL:
Nie działa sortowanie po cenie od najniższej, wynik sortowania prezentuje screen (dalsze wyniki są posortowane prawidłowo):
@kostas11 Proszę następnym razem zastanowić się nad treścią i jakością komentarza, a nie pisać losowe rzeczy.
Po to wysłałem link, żeby z niego skorzystać, dodałem również frazę żeby można było samemu wyszukać i sprawdzić co się dzieje.
@Loozaq87 link u mnie działa i mam poprawnie posortowane, zdjęcia nie widzimy bo masz za niską rangę a jak jest pomieszane sortowanie to wina dopasowania allegro czyli trzeba na dole listy kliknąć sortuj bez dopasowania 🙂
@kostas11 Czy mógłbyś odpalić mój link, doscrollować do końca wyników wyszukiwania (u mnie jest to pozycja: "Plakat 70x50 Partenon Frederic Edwin Church") i wysłać screena, ten napis "SORTUJ BEZ DOPASOWANIA" nie pojawia się u mnie i u wszystkich osób, którym rozsyłałem ten link. Twój screen z pierwszej odpowiedzi pokazuje 100 stron, więc na pewno szukałeś czegoś innego.
@Loozaq87 Już konsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości. 🙂
Czy coś już wiadomo? U mnie też nie działa sortowanie po cenie.
@e-lektryczne Niestety wciąż czekamy na odpowiedź. Muszę Cię prosić o cierpliwość.
Czy już jest odpowiedź? Dzisiaj ponownie brak możliwości sortowania po cenie.
Nie działa sortowanie po cenie. Dlaczego?