anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego sortowanie po cenie od najniższej nie działa

Loozaq87
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Wyszukiwana fraza: "Frederic Edwin Church"

URL:

https://allegro.pl/kategoria/wyposazenie-dekoracje-i-ozdoby-9317?string=Frederic%20Edwin%20Church&or...

Nie działa sortowanie po cenie od najniższej, wynik sortowania prezentuje screen (dalsze wyniki są posortowane prawidłowo):

Screenshot.png

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

kostas11
#21 Demiurg#

@Loozaq87 kliknij na dole 

ffff.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Loozaq87
#7 Wielbiciel#

@kostas11 Proszę następnym razem zastanowić się nad treścią i jakością komentarza, a nie pisać losowe rzeczy.
Po to wysłałem link, żeby z niego skorzystać, dodałem również frazę żeby można było samemu wyszukać i sprawdzić co się dzieje.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Loozaq87 link u mnie działa i mam poprawnie posortowane, zdjęcia nie widzimy bo masz za niską rangę a jak jest pomieszane sortowanie to wina dopasowania allegro czyli trzeba na dole listy kliknąć sortuj bez dopasowania 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Loozaq87
#7 Wielbiciel#

@kostas11 Czy mógłbyś odpalić mój link, doscrollować do końca wyników wyszukiwania (u mnie jest to pozycja: "Plakat 70x50 Partenon Frederic Edwin Church") i wysłać screena, ten napis "SORTUJ BEZ DOPASOWANIA" nie pojawia się u mnie i u wszystkich osób, którym rozsyłałem ten link. Twój screen z pierwszej odpowiedzi pokazuje 100 stron, więc na pewno szukałeś czegoś innego.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Loozaq87 Już konsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-lektryczne
#8 Zapaleniec#

Czy coś już wiadomo? U mnie też nie działa sortowanie po cenie.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@e-lektryczne Niestety wciąż czekamy na odpowiedź. Muszę Cię prosić o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-lektryczne
#8 Zapaleniec#

Czy już jest odpowiedź? Dzisiaj ponownie brak możliwości sortowania po cenie.

oznacz moderatorów

e-lektryczne
#8 Zapaleniec#

Nie działa sortowanie po cenie. Dlaczego?

oznacz moderatorów