Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na wstępnie chciałbym serdecznie przywitać wszystkich moderatorów 🖐 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Nurtuje mnie jedna sprawa. Na wstępie zaznaczę, że nie jest to pierwszy przypadek, kiedy taka sytuacja ma miejsce.
Zauważyłem, że z pewnych produktów zniknęły karty produktów. Przez co nasze aukcje zostały zamknięte. Chodzi tu mianowicie o produkty firmy Apple:
Jak widać, nie są to smartfony jakiejś nieznanej firmy tylko światowego hegemona jeśli chodzi o elektronikę. Co podwójnie generuje mój niepokój.
Czy mógłbym poznać powód dlaczego co jakiś czas owe karty produktowe znikają i nie ma ich w bazie?
Jednocześnie chciałbym dodać, że przez taki stan rzeczy nie mamy jak podpiąć naszych produktów oraz zwracam się z OGROMNĄ prośbą o stworzenie takich kart produktowych dla wyżej wymienionych przeze mnie modeli.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na szybką interwencją w tej sprawie 😊
@AMSO-komputery czy możesz podać mi przykłady ofert i kodów EAN produktów, o które chodzi? Sprawdziłam i wszystkie te produkty są w naszym katalogu, więc o jakie dokładnie karty produktów masz na myśli?
@_HolaOla_
Gdybym posiadał karty produktów, a co za tym idzie EAN to chętnie bym podał potrzebne dane.
Podsyłam numery ofert, z którymi mamy problem, żeby podpiąć pod poprawną kartę:
16669913295 (połączone z innym kolorem niż powinien)
15916209689 (połączone z iphone 7 plus zamiast iphone 7)
13343707480 (brak podpiętej karty)
Jeżeli istnieją karty produktów pasujące idealnie do podanych przeze numerów aukcji to byłbym bardzo wdzięczny za naprowadzenie 😊 Jednakże po dokładnym przeszukaniu stwierdzam, że pasujących produktów nie ma, a nie dalej jak kilka dni temu jeszcze były. Stąd też było jedno z moich pytań - dlaczego miało miejsce odłączenie karty od produktu i dlaczego owe karty zniknęły?
@AMSO-komputery bez kodów EAN nie mogę odnaleźć odpowiednich produktów w katalogu, czy na ich opakowaniach nie ma kodów EAN? Będę bardzo wdzięczna za ich podanie, pozwoli to ustalić, co się stało z produktami w katalogu.
Z tego co udało mi się ustalić to dwa pierwsze wymienione wyżej produkty były podpięte pod następujące kody EAN:
@AMSO-komputery Na podstawie tych numerów nie mogę znaleźć produktów z naszego Katalogu, dlatego proszę Cię o wskazanie numerów ofert, o których napisałeś w pierwszym wpisie (tych zamkniętych).
Mam nadzieję, że w ten sposób uda nam się ustalić dlaczego karty produktów zostały usunięte.
@_HolaOla_ @nat_not @la_nika
podsyłam numery ofert, które były zamknięte. Teraz są aktywne, ale z podpiętym złym produktem:
16669913295 (połączone z innym kolorem niż powinien)
15916209689 (połączone z iphone 7 plus zamiast iphone 7)
@AMSO-komputery Dziękuję. Wyjaśniam to z odpowiednim zespołem.
@nat_not, dziękuję. W takim razie czekam na odpowiedź.
@nat_not @_HolaOla_ @la_nika udało się wyjaśnić sytuację?
@AMSO-komputery Niestety muszę Cię jeszcze prosić o cierpliwość. Przepraszam, że czas oczekiwania się wydłuża.
@nat_not @la_nika @_HolaOla_, niestety ciąg dalszy znikania kart produktowych - tym razem zniknęła karta Apple iPhone 11 3GB 128GB Czarny
@AMSO-komputery Podaj mi, jak wcześniej, numer oferty, która była powiązana z tym produktem.
Podaje numer: 16470441707
@nat_not @la_nika @_HolaOla_
kolejne numery ofert z których zniknął podpięty produkt i nie ma go w bazie!
11912439538
11069620594
10195597949
Wiadomo już jaki jest powód znikania tych kart produktowych?
@AMSO-komputery Sprawa jest analizowana. Wciąż czekam na decyzję, żeby móc Ci przekazać wskazówki pomagające uniknąć takich problemów w przyszłości. Poprosiłam ponownie o konkrety i niestety wciąż czekam.
Przepraszam Cię, że trwa to tak długo.
@AMSO-komputery Dostałam potwierdzenie, że utworzyliśmy kopie produktów, których karty wcześniej zostały usunięte z powodu błedów powstałych podczas ich tworzenia. Teraz powinieneś mieć możliwość powiązania ofert z właściwymi produktami.
Dziękuję za pomoc. Jakby się pojawiły kolejne znikające karty to będę podsyłał w tym wątku.