Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Mam około 200 ogłoszeń z narzędziami sterej produkcji których już nie mogę wystawić ponieważ mam wpisać EAN. Nie mam dostępu do tego numeru gdyż to jest produkcja z lat 70-80. Wygląda na to że wszystkie moje ogłoszenia z datą końca zostana usuniete gdyż nie mam dostępu do tego numeru. Tak ma to teraz wyglądać?
Jest opcja kupna takich kodów.
Albo kupujesz opcja 1 albo lecisz na zakupy do dyskontu spozywczego i kupujesz zarcie z markami wlasnymi marketu ktorego nie ma na allegro i wprowadzasz mlotek pod eanem parowek z biedry tylko nie wiadomo co jest juz wykorzystane
@gonia_krak Przykro mi, ale jeśli nie masz możliwości zdobycia kodu EAN dla tych narzędzi, to rozwiązaniem jest wystawienie ofert na Allegro Lokalnie. Nie zalecam wprowadzania nieprawidłowych kodów EAN.
@ko_alka pytanie mam czy wy dzisaj macie jakieś problemy z allegro gadane bo mi non stop wyskakuja na żołto komunikaty - przepraszam nie można wykonać żadanej operacji.
@az1rael Tak, temat jest już zgłoszony i działamy
Czy nadal działacie z tym
@ko_alka pytanie mam czy wy dzisaj macie jakieś problemy z allegro gadane bo mi non stop wyskakuja na żołto komunikaty - przepraszam nie można wykonać żadanej operacji. Zbyt wiele takich samych wpisów w krotkim czasie etc posta i tak się dodaje ale ilość chłamu i komunikatów alarmowych zaczyna mnie wnerwiać...
Ja się też stąd ewakuuje bo zamiast ulepszac to tak nakombinowali że głowa boli. Jeśli kilkaset wystawionych ofert i opłaty za to po kilkaset złotych miesięcznie to mało.. to ok. Zwijam zabawki i idę na inne podwórko.
Dlatego z każdym:ulepszeniem" jest coraz gorzej. Jeśli te kilkaset złotych miesięcznie haraczu że mnie to mało by nie utrudniać życia sprzedającym to "adijos" Zbieram zabawki i idę do innej piaskownicy 😖