anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ean kody bałagan burdel i minusowe punkty

AlleMakijazPL
#11 Animator#

Usunięto mi ofertę perfum  18.12.2024
wskazując ze naruszyłam regulamin tj. wystawiłam Tester
Nigdzie w żadnym opisie moim ani w tytule nie ma informacji, ze to tester.
Odpowiadam , wiec do Allegro, ze nie mam takich informacji Odp każąc mi wyjaśniać sprawę z działem prawnym Coty
Ok, kontaktuje się pani wyjaśniła mi, ze oferta zawierała słowo tester gdzie ?, a no w
kodzie EAN bo ktoś kiedyś jakiś pajac wystawił sobie produkt i wpisał tester a co tam wtedy to było obojętne
Allegro za ten czyn ukarało mnie - 150 pkt z jakości
zrobiłam odwołanie - odpisali mi, ze za poprawność danych w kodzie EAN Tj. w katalogu uwaga jest odpowiedzialny sprzedawca czyli ja Ty on oni .
Serio ja ? zmian sama zrobić nie mogę wiec wskazuje zgłoś błąd
i co mija 4 dni dzień i nikt tego błędu k..a nie poprawił- nikt
Otrzymuje tez od działu prawnego Coty ze użyty kod ean nie jest testerem fizycznie
tylko kodem sklepowym
ale allegro ma to gdzieś i umywa ręce
mnie ukarali za to, ze mają błąd w swoim katalogu do którego sprzedający dostępu nie mają .
W dodatku, aby zgłosić błąd w tytule musiałam użyć magii, bo nie szło go zmienić
dopiero z pomocą allegro czat się udało złożyć wniosek do poprawny co nota bene zajęło mi to ponad poł h
pracy, za która mi nikt nie płaci, a allegro sobie z nas zrobiło sprzątającym bałagan, bo kto s kiedyś na tym nie zapanował
strach tu sprzedawać dosłownie

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@AlleMakijazPL Na Allegro jest jak w PRL - wciąż trzeba walczyć z problemami zupełnie nie znanymi gdzie indziej 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów