Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
dodałam swoje produkty z wykupionymi numerami EAN (potwierdzenie z systemu GS1, że należą do mnie mogę dosłać/załączyć) jednak w trakcie wprowadzania parametrów do produktu zapomniałam dodać nazwy handlowej. System katalogowania wygenerował swoją nazwę produktu, który nie zawiera nazwy mojej firmy/marki "SPIŻARNIA" ani nazwy handlowej, którą chciałam później uzupełnić. Przy próbie zgłoszenia błędu w katalogu produktów system/algorytm Allegro nie przyjmuje marki "inna (SPIŻARNIA)", choć z taką nazwą go wcześniej wprowadziłam i z taką nazwą wprowadzałam inne produkty.
Kody EAN, których dotyczy problem to:
5905280620175 - Mango suszone naturalne płatki 50g – powinno być „Mango suszone plastry SPIŻARNIA 50g”
5905280620168 - Mango suszone naturalne płatki 100g – powinno być „Mango suszone plastry SPIŻARNIA” 100g
5905280620151 - Mango suszone naturalne płatki 250g – powinno być „Mango suszone plastry SPIŻARNIA” 250g
5905280620144 - Mango suszone naturalne płatki 500g – powinno być „Mango suszone plastry SPIŻARNIA” 250g
Zależy mi na tym aby te produkty i kody EAN, za które zapłaciłam były kojarzone z moją firmą/marką.
Bardzo proszę o interwencję i zmianę bądź o instrukcję jak mam to osiągnąć.
Dziękuję z góry, pozdrawiam.
Anna Kwiecień / Spiżarnia_sklep