Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy w salescenter->asortyment jest filtrowanie wystawionych ofert po producencie czy ja tego nie widzę?
@e-autoparts_pl Możesz wygenerować plik z zestawieniem wystawionych ofert, wybierając tylko oferty połączone z produktem.
Czy chodzi o filtr "połączenie z katalogiem Allegro"?
Filtrowanie po producencie miało mi ułatwić zbiorcze dodanie producenta wg GPSR do produktów. Niestety nie widzę takiego filtrowania. Jak w takim razie dodać dane producenta GPSR do 150 tyś ofert, które należą do kilkudziesięciu producentów?
Przepraszam, muszę zapytać. Masz ponad 100k ofert i nie masz żadnego zewnętrznego programu do obsługi Allegro? Działasz tylko w Sales Center?
Obsługuję je przez autorski program wykorzystujący API. Bardziej chodziło mi o podczepienie danych producenta pod istniejące oferty. Wydawać by się mogło, że filtrowanie po producencie powinno być w sales center ale tego tam właśnie nie ma.
To teraz proszę Cię o doprecyzowanie.
filtrowanie po producencie
Chodzi Ci o parametr produktu, w Twoim przypadku "producent części"?
@e-autoparts_pl w zakładce Mój asortyment, możesz skorzystać z filtra "niepełne dane produktu" i przefiltrować oferty do których powinieneś dodać informacje wymagane w ramach GPSR.
Po odfiltrowaniu możesz je zaznaczyć (checkbox po lewej), na dole pojawi się zielona belka, kliknij proszę "PRODUKT" i "dane producenta" lub "osoba odpowiedzialna".
Dane najpierw powinny zostać dodane w zakładkach "Dane producenta" i "Osoba odpowiedzialna" (zakładki są dostępne w Ustawieniach sprzedaży), aby móc przypisać je do ofert.