Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem
robię wszystko zgodnie z instrukcja mam wykupione kody ean gs1 utworzony został produkt na mojegs1
tworze aukcje i po utworzeniu jest ona kilka sekund do minuty podłączona do katalogu potem zostaje wyrzucona co mam w tym wypadku zrobić czy jest to błąd systemu?
1 - W czasie wystawiania oferty. Proszę wpisać nazwę lub kod GTIN (EAN) produktu, który chce Pan sprzedać. Wyświetlimy listę produktów, którą może Pan filtrować według kategorii i parametrów wskazanych w lewej kolumnie.
2 - Podczas edycji oferty. W sekcji "Podstawowe parametry" proszę wybrać opcję [Wybierz produkt]. Przekierujemy Pana na stronę, gdzie będzie Pan mógł po wpisaniu nazwy lub kodu GTIN (EAN) wybrać odpowiedni produkt z naszego Katalogu.
Jeśli nie znajdzie Pan produktu, który pasuje do oferty, może Pan dodać nowy do naszego Katalogu. Aby dodać nowy produkt proszę:
a) wskazać kategorię, w której produkt ma zostać dodany,
b) wypełnić sekcję Parametry podstawowe,
c) dodać zdjęcia w ofercie,
Jeśli prawidłowo uzupełni Pan parametry i doda Pan zdjęcia, automatycznie dodamy nowy produkt do Katalogu.
14446406285
14449123892
nr ofert z jakimi jest problem jeśli chciałbym dalej wystawiać kolejne jest to samo
Czy dobrze rozumiem na twoj kod ean ktoś założył swój produkt i ty jak chcesz utworzyć / dodać swój to ci go wywala?
utworzony został produkt na mojegs1 przeze mnie
@Poszyte widzę, że przysłałeś nam już zrzuty w korespondencji mailowej, więc poczekaj proszę na odpowiedź od nas.