Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@_HolaOla_ @nat_not @la_nika @mr_oma czemu mam w kapsułkach - płyn i na odwrót przy kapsułkach wyskakuje mi najtańszy płyn ? czy przypadkiem sprzedawca nie podał błędnie EAN ?
@kostas11 na Allegro bywają też fajne oferty, na przykład kilogram cukru za 8 groszy 😂🤣
https://allegro.pl/oferta/cukier-krolewski-krysztal-bialy-drobny-sypki-10-kg-10676314134
Ja pierniczę, tu już się chyba nie da kupować 😮
Zamawiałem Filnament do drukarki od 2 sprzedawców, ten sam produkt w/g Allegro. Przyszło...
Jeden HIPS czarny kilogram, tak jak zamawiałem 😉
Drugi, hmm, PLA czerwone, chyba 200 gram , którego kompletnie nie zamawiałem bo tez w/g Allegro to też miał być HIPS czarny, kilogram...
Ot, produktyzacja czy jak ten nowotwór zwał w pełnej krasie...
@eightbitclone2 Nie ma co narzekać. Zawsze mogło być gorzej i zamawiając tylko u jednego sprzedawcy mógłbyś dostać 2 czerwone PLA a czarnego wcale 😀
@kostas11, odpięliśmy te oferty od produktów.
No i co dalej ? Teraz pewnie przez to bogu ducha winni sprzedawcy nie mają 100 % połączenia z katalogiem którego wymagacie ? Fajny masz weekend ? Tak demolując komuś sprzedaż paroma kliknięciami , ku chwale firmy ? Czy do was nie dociera że to wasz system nie działa ?
@mr_oma @k_owczarek1 po co te dwa tytuły ?????????????????
Proste rozwiązanie, ukrywacie Wasz tytuł a w parametrach, przed wystawieniem każdy sprzedawca sam podaje ilość czy wagę, reszta może być na stałe i temat rozwiązany !!!!!!!!
KIEDY ZAMIAST ODPINAĆ NAPRAWICIE NIEPOTRZEBNIE WYŚWIETLANE 2 TYTUŁY???? Tak jak skopaliście tak weźcie naprawcie, chyba, że macie nas naprawdę za **piiip**ÓW...
@k_owczarek1 ogarnijcie to bo szkodzicie sprzedawcom 😞
Chciałem kupić kawę i teraz się zastanawiam która ma takie złe komentarze 😞
https://allegro.pl/oferta/kawa-ziarnista-lavazza-crema-e-aroma-1kg-wloska-11623071768
https://allegro.pl/oferta/kawa-ziarnista-lavazza-crema-e-aroma-1kg-wloska-11623071768
A połączona jest z innymi rodzajami a w katalogu jeszcze inna 😞
@kostas11 zerknąłem na moje poprzednie zgłoszenie....cały czas jest 😂. @k_owczarek1 aż tak lubicie pancerniki ????😃
@pinsplash gościu chyba pomylił foldery jak dodawał zdjęcia 😄
@kostas11 wrzucił z "ostatnio przeglądane" 😂
@kostas11 @pinsplash Posprzątane 🙂
Hej @kostas11 przyjrzałam się Twoim zgłoszeniom w tym wątku. Widzę, że często wskazujesz na bałagan w opiniach produktowych. Dzięki za to, bo zgadzam się, że to jeden z głównych elementów Katalogu, z którego korzystają kupujący. Generalnie problem wynika z tego, że opinie pochodzą z niegdyś błędnie podpiętych ofert, których teraz nie możemy odpiąć ( i wyczyścić opinii), bo zostały zakończone. Porozmawiałam o tym z zespołem, który odpowiada za tę opcję i mają wprowadzić zmiany, które pozwolą zaprowadzić większy porządek. Na dziś nie wiem jak to będzie dokładnie działać, ale jak się dowiem to na pewno dam Wam znać.
Aja sobie dalej czekam. Co sądzicie wpisywać nowe oferty, tylko jak, na odwal, czy dokładnie?
A najbardziej wkurza fakt ,że sprzedawca odpowiada za ofertę łącznie z kodem ean
to już jest dziadostwo