Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Jesteśmy producentem ręcznie robionych wyrobów skórzanych. Produkujemy produkty na zamówienie. Większość z nich jest personalizowana za pomocą grawerowania laserowego. Dzisiaj otrzymaliśmy wiadomość, że od 21 października wszystkie ofrety, które nie są podłączone do katalogu, zostaną automatycznie zakończone. Jak to wpłynie na nas? Nie jesteśmy podłączeni do katalogu i nie było to wcześniej wymagane w dziale produktów szytych ręcznie. Dziękujemy. Pozdrawiam, Luniko-handmade
@Luniko-handmade no tak to wpłynie że zostaną zakończone 😄 dodaj do katalogu, kliknij edytuj i zapisz to powinno się samo dodać do katalogu lub połącz z katalogiem 😄
@Luniko-handmade dziękuję, ta oferta jest poprawnie połączona z produktem w naszym katalogu, więc na pewno jej nie zakończymy.
Dziękujemy za odpowiedź. Mam nadzieję, że pozostałe oferty również są w porządku. Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia. 🙂
@Luniko-handmade Łatwo to sprawdzić. Wejdź w "Mój asortyment" i zobacz, czy obok tytułu oferty masz link "pracuj z katalogiem". Jeśli tak, to wszystko jest OK 😎
@Luniko-handmade informacja, którą tutaj pokazałeś rzeczywiście nieco wprowadza w błąd, ponieważ Twoja oferta jest poprawnie połączona z produktem tymczasowym. Na ten moment wszystko jest w najlepszym porządku z Twoimi ofertami, także nie musisz się niczym martwić. Dobrego dnia 🙂
Chodzi o to, że teraz nie ma potrzeby łączenia katalogu z produktem, a w rzeczywistości jest to niemożliwe, ponieważ jesteśmy jedynymi, którzy wytwarzają takie produkty.
@Luniko-handmade czy możesz podać mi przykłady takich ofert?
@Luniko-handmade W wielu kategoriach kolekcjonerskich są tworzone automatycznie przez Allegro tzw produkty tymczasowe, sprzedawca nie musi nic robić.
Dziękujemy za odpowiedź.