Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jest jakaś szansa wyłączyć te nie UXowe wyniki wyszukiwania? Chodzi mi o zbijanie wyników w te grupy. Nic się nie da przez to znaleźć. Widać tylko sponsorowane produkty. Nawet zmieniając sortowanie wogóle nie widać produktów których się szuka. Ktoś kto to wymyślił powinien zrobić jakiś kurs UXa.
@cellfreak nie, to jest kluczowy mechanizm allegro i tak jest najlepiej.
Potwierdzam, produktyzacja, to najlepsza rzecz jaką Allegro do tej pory zrobiło😁
Ciekawe...ja przez to nie mogę znaleźć produktów. Wpisując np nazwę odżywki białkowej nie ma opcji żeby znaleźć to czego szukam. Generalnie widzę zbiór sponsorowanych produktów (ok 20) których jest pareset na całym allegro. Żeby kupić to czego szukam muszę przejść do osoby od której kupowałem ostatnim razem i wcisnąć "kup ponownie" mimo, że wolałbym sprawdzić tańszą opcję. Kiedyś była opcja alternatywnego wyłączenia...jeśli to komuś nie pasowało.
Fajnie że to ładnie wygląda ale co z tego, jeśli nie jest to funkcjonalne. Zapewne nie jesteście świadomi ile rzeczy nie widzicie.
Mówisz że nie jesteśmy świadomi? Koledzy u góry byli bardzo ironiczni.
To jest post na 117 stron
AAA ok. To zmienia postać rzeczy. Myślałem, że tylko ja mam z tym problem 😄
@cellfreak wszyscy doskonale wiedzą, że to źle działa, poza Allegro, kiedyś można było wyłączyć, bo robili testy, ale w testach im wyszło, że tak jest lepiej
Produktyzacja ma swój cel i ma być widoczne co oni chcą a nie to co Ty chcesz znaleźć. Allegro wie najlepiej co potrzebujesz i od kogo masz to kupić i sami Ci to podają na tacy.