WITAM MAM BASELINKERA CHCIALBYM MAOSOWO WZNOWIC OFERTY ALLEGRO USUNELO MI 1000 OFERT
POWOD TO PRODUKT ZOSTAL ROZLACZONY Z PRODUKTEM W KATALOGU I NIE DA SIE TEGO GRUPOWO WNZOWIC RECZNIE MUSZE UZUPELNIAC INFORMACJE O BEZPIECZENSTWIE CZASAMI ZMIENIC PRODUCENTA BO WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT ZE PRODUCENT X WYMAGA WERYFIKACJI W TEJ KATEGORI ZA POMOCA BASELINKEA TEZ NIE MOGE ZNALEZC OPCJI ZEBY WZNOWIC GDY PROBUJE TO WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT
| 18670691572 | Zakończono z błędem: Próbujesz utworzyć nowy produkt, jednak nie przekazujesz nam jego nazwy. Uzupełnij ją. (RequiredProductName productSet[0].product.name) |
| 18670382567 | Zakończono z błędem: Próbujesz utworzyć nowy produkt, jednak nie przekazujesz nam jego nazwy. Uzupełnij ją. (RequiredProductName productSet[0].product.name) |
Cześć @Client:73045421! Jeżli chodzi o Baselinkera to niestety nie będę mogła pomóc, musiałbyś w tej sprawie skontaktować się z ich wsparciem klienta.
Natomiast w przypadku podanych przez Ciebie ofert, produkty, z którymi były połączone zostały usunięte z katalogu, dlatego, aby je wznowić powinieneś albo znaleźć odpowiedni produkt albo (jeśli go nie mamy) stworzyć go.