anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak zmodyfikować tytuł wystawionej książki

publisher_kropla
#7 Wielbiciel#

Wystawiłam książkę, która jest dostępna wyłącznie u mnie jako wydawcy. Inne książki autorki pojawiają się na innych aukcjach pod nieco innym imieniem (Sue Johnson zamiast Susan M. Johnson). Żeby ułatwić potencjalnym klientom wyszukiwanie, chciałabym nazwę produktu uzupełnić o ten wariant (podać "Sue Johnson" w nawiasie). W ten sposób będzie od razu wiadomo, że chodzi o tę samą osobę). Udało mi się to zrobić w panelu bocznym, ale nie mam pojęcia, jak to zmodyfikować w nazwie produktu. 

publisher_kropla_0-1718967775139.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

LEW433_0-1718968033775.png

a teraz jak jest?

oznacz moderatorów

publisher_kropla
#7 Wielbiciel#

Proszę spojrzeć na lewą stronę: tam nazwisko autorki jest bez modyfikacji w nawiasie. Chodzi o to żeby lewa=prawa 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@publisher_kropla Po lewej mamy nazwę produktu, a po prawej tytuł oferty. Teraz pytanie, która wartość jest prawidłowa?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

publisher_kropla
#7 Wielbiciel#

Tytuł oferty po prawej stronie , ten z nazwiskiem w nawiasach i ceną, jest poprawny. Różnica w tytule książki (w ofercie jest wersja skrócona) nie jest problemem. Mówiąc inaczej, nazwa produktu powinna brzmieć: Terapia par skoncentrowana na emocjach. Budowanie więzi w terapii EFT. Susan M. Johnson (Sue Johnson)

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@publisher_kropla Przekazałam zgłoszenie z sugestią zmiany do odpowiedniego zespołu.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów