@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Rozumiem, że wczoraj był piątek, więc w sobotę rano może jeszcze głowa boleć i chęci do pracy brakować, ale... Jeśli zgłaszam błąd w produkcie wg danych producenta, i wiem w którym miejscu popełniłam błąd, to oczekuję, że zostanie on naprawiony a nie po raz kolejny rzucacie nam panstwo, za nasze pieniadze kołody pod nogi.
Sytuacja dotyczy opisu modelu z końcówką L, getin, kod producenta, pozostałe dane i parametry dot modelu L, i błędna informacja w NAZWIE TEGO MODELU: M ( o która to zmiane poprosiłam)
Zmiana nie dość, że nie została prawidłowo zweryfikowana to jeszcze została odrzucona.
@sportiemocje, podasz EAN tego produktu?
Model: e-Largo 7.8-L (18)
Kód: e-Largo 7.8-L (18)
EAN: 8595640722044
oraz
Model: e-Largo 7.8-L (20)
Kód: e-Largo 7.8-L (20)
EAN: 8595640722051
w razie czego moge załączyć skriny tych parametrów ze strony producenta
Panstwa baza, na skutek niekompetencji pracowników (akceptacji przez nich nieprawidłowych danych lub ich twórczość własną), umożliwia jedynie sprzedaż nieoryginalnych produktów, pod oryginalnną nazwą.
W efekcie czego tak dla kupujacych jak i sprzedających powoduje same problemy.
@sportiemocje, czy możesz podać konkretny przykład?
Oczywiście że tak, wczoraj poprosiłam o poprawę błędu w modelu L ( błąd dotyczył jedynie niepoprawnie przeze mnie dodanego parametru M do opisu modelu. zamiast prawidłowego L) . Pracownik nie dość , że odrzucił tę zmianę chociaż model M figuruje już w bazie z innym getin i pozostałymi parametrami, to jeszcze w miejscu nazwy modelu i kodu producenta wprowadził dane getin. drugą zgłoszoną błędna aukcje dotyczacą tego samego problemu ale innego rozmiaru zwyczajnie odrzucił nawet nie starajac się ja zweryfikować. Model M dla danego rozmiaru również już figuruje w panstwa bazie.
W efekcie czego zostałam zmuszona do całkowitego usuniecia numeru getin, żeby prawidłowo opisac produkt
@sportiemocje, to też na pewno się przyda - mogę Cię o nie prosić?
Rozumiem, ze te skriny sa widoczne tylko i wyłącznie dla mnie i moderatorów?
Jeśli dla wszystkich, to bardzo proszę o ich usuniecie po weryfikacji
@sportiemocje, dziękuję Ci za te informacje - będę to weryfikować. Usunęłam zrzuty ekranu. 🙂
Dziękuję bardzo, za okazana mi pomoc 🙂