Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 1 sierpnia 2022 r. każda nowa oferta na Allegro musi być połączona z Katalogiem produktów. Nie jest to obowiązek łatwy, prosty i przyjemny, ale chcemy ułatwić Wam przygotowanie się do tej zmiany, dlatego od dziś stworzyliśmy dla Was na Allegro Gadane nowe, dedykowane temu tematowi miejsce. Możecie tutaj zadać pytanie, poradzić się innych sprzedających lub zgłosić nam problem, a my postaramy się wspólnie znaleźć najlepsze rozwiązanie.
Co zyskacie dzięki Katalogowi Allegro?
Informacje o Katalogu produktów znajdziecie również na stronie Dla sprzedających.
@inkreo miałem to samo, w katalogu produktów ramie wycieraczki , które pasuje do 2-3 aut ma powpisywane spasowanie do 100 różnych innych modeli. kilka razy zdarzyło mi się, że klienci sugerowali się treścią "pasuje do" i kupowali w ciemno. Próbowałem zgłaszać błędy i dostałem taką samą odpowiedź, że nie mogę nic zgłosić, bo dane zostały podane przez dostawcę. Tylko jakiego dostawcę, skoro to produkt ogólnie dostępny na rynku i do katalogu wprowadził go jakiś sprzedawca. to jest kabaret. Muszę dopisywać w treści oferty, żeby klienci uważali na błędy w katalogu i nie sugerowali się danymi TEcdoc lub "pasuje do"
że nie mogę nic zgłosić, bo dane zostały podane przez dostawcę. Tylko jakiego dostawcę,
i oczywiście zgodnie z zasadą "to nie moja ręka"
za ofertę odpowiada sprzedawca