Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam ponownie wystawić produkt Czytaj z Albikiem ISBN 8590228044709, nie mogę wznowić oferty i pojawia mi się komunikat "Kategoria oferty (66789) nie pasuje do kategorii produktu (66788).". Jak mogę rozwiązać ten problem?
@Sklep_Julo Czy możesz podać mi numer tej oferty?
@_HolaOla_ nie ma tygodnia bez takiego kwiatka : 8928100544 - z ostatniego tygodnia , jak widać po numerze oferty aktywna była dość długo , a teraz się cóś nie zgadza .
@mdrogeria Co dokładnie się w tej ofercie nie zgadza?
@_HolaOla_ a skąd Złotko mam wiedzieć , komunikat ten sam co u @Sklep_Julo uniemożliwiający wznowienie oferty . Od 6 lut 2020 wszystko było OK , a teraz ni stąd ni z owąd komunikat i ZONK
@Sklep_Julo najprościej:
1) wystaw podobny
2) podczas wystawiania w ofercie wybrać kategorie produktu 66788
3) wystawić w tej kategorii w której jest produkt w katalogu
Ktoś zgłosił zmianę kategorii a Allegro to zatwierdziła. Z tego co widzę, oni zatwierdzają wszystko jak leci. Więc zgłoś zmianę kategorii na tę Twoją.
To chyba jedyna możliwość + wystawienie od nowa produktu żeby w ogóle sprzedawać. Po czasie nie można już w edycji zmienić kategorii, szkoda jedynie czasu i obserwujących tę starą ofertę.
@Sklep_Julo Twoja oferta jest w kategorii: Allegro > Kultura i rozrywka > Książki i Komiksy > Książki dla dzieci > Encyklopedie, słowniki i atlasy, natomiast produkt w kategorii: Kultura i rozrywka -> Książki i Komiksy -> Książki dla dzieci -> Książki do nauki czytania, pisania i liczenia.
Kategoria, w której masz wystawioną ofertę nie jest też w zbiorze kategorii podobnych.
Dlatego konieczna będzie zmiana kategorii oferty, mogę poprosić o to odpowiedni zespół, ale potrzebuję Twojego potwierdzenia.