Od miesiąca walczę z konsultantami ws. zmian w katalogu produktów. Poprzez zmiany w opisach produktów moja firma traci klientów i pieniądze. Czy ktoś ma jakiś kontakt do prawników Allegro ?
Wg mnie, takowy nie istnieje.
@spolitanski Nie udostępniamy danych kontaktowych do naszego działu prawnego, bo ten działa w ramach naszej wewnętrznej struktury. Jeśli masz jakiś konkretny problem lub wątpliwości związane z katalogiem, możesz napisać tutaj o co dokładnie chodzi, a my postaramy się pomóc.
Jeśli ma Pani dostęp do zgłoszeń to proszę sobie poczytać moją miesięczną walkę
zgłoszenie nr "25882119"
@spolitanski zapoznałam się ze sprawą, postaram się pomóc, ale na razie poproszę Cię o cierpliwość, ponieważ konieczna będzie konsultacja z zespołem, który zajmuje się katalogiem. Dam znać, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie.
Zgłaszam następny problem, który związany jest z katalogiem allegro. Moje firma zmienia właśnie brand. Zmieni się nazwa pod którą sprzedajemy produkty. W GS1 kody EAN pozostają bez zmian. I teraz się zaczyna 🙂 Wszystkie nowe produkty pod nową marką nie mogą być wystawione na allegro bo cały czas wskazuje na starą nazwę. Dziś próbowałem coś wystawić i po prostu jak zwykle system katalogu jest mądrzejszy od właściciela marki. Co mam zrobić ?
@spolitanski W takiej sytuacji musisz zgłosić błąd we wszystkich produktach, w których marka ma zostać zmieniona.
Kontakt masz tylko taki:https://allegro.pl/pomoc/kontakt albo forum.