anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Masz zablokowane wystawianie w niektórych kategoriach

dariuszszill
#11 Animator#

Proszę powiedzcie mi dlaczego mamy zablokowane wystawianie w niektórych kategoriach skoro oferty nie połączone przed 1 sierpnia nie są wliczane do tego,Przechwytywanie.PNG

Skoro według tego wpisu (https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/problem-z-katalogiem/m-p/400008#M91582) Wszystkie oferty miały się łączyć z produktem poprzez EAN, a dalej nie możemy połączyć produktów, ponieważ pojawia się komunikat "Parametr EAN w Twojej ofercie jest przypisany do innego produktu w Katalogu." Gdzie każdy nasz produkt ma inny EAN 🙂

Proszę o wytłumaczenie mi tego, nie jestem tego w stanie zrozumieć jak tak duża firma jak allegro, nie może stworzyć dla nas reguły która uwzględnia tylko EAN, który dla każdego produktu z osobna jest przecież inny więc powinien być najlepszym wyznacznikiem katalogu.

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg#

@dariuszszill pisze wyraźnie ,, blokada obejmuje tylko te oferty ........ ,, Co nie masz połączone z katalogiem , a było wystawione przed 1 sierpnia będzie funkcjinować dalej , aż do momentu wystąpienia potrzeby edycji oferty . Wszystko nowe musisz połączyć z katalogiem .

oznacz moderatorów

dariuszszill
#11 Animator#

Wiem, jak to działa oraz co jest napisane.

Zgłaszam do allegro to co mieli wprowadzić czyli tworzenie nowych ofert dla nas po EAN, nie działa to dla starszych ofert.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@dariuszszill no ... nie działa , a co tu działa jak powinno ??

oznacz moderatorów