Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę powiedzcie mi dlaczego mamy zablokowane wystawianie w niektórych kategoriach skoro oferty nie połączone przed 1 sierpnia nie są wliczane do tego,
Skoro według tego wpisu (https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/problem-z-katalogiem/m-p/400008#M91582) Wszystkie oferty miały się łączyć z produktem poprzez EAN, a dalej nie możemy połączyć produktów, ponieważ pojawia się komunikat "Parametr EAN w Twojej ofercie jest przypisany do innego produktu w Katalogu." Gdzie każdy nasz produkt ma inny EAN 🙂
Proszę o wytłumaczenie mi tego, nie jestem tego w stanie zrozumieć jak tak duża firma jak allegro, nie może stworzyć dla nas reguły która uwzględnia tylko EAN, który dla każdego produktu z osobna jest przecież inny więc powinien być najlepszym wyznacznikiem katalogu.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dariuszszill pisze wyraźnie ,, blokada obejmuje tylko te oferty ........ ,, Co nie masz połączone z katalogiem , a było wystawione przed 1 sierpnia będzie funkcjinować dalej , aż do momentu wystąpienia potrzeby edycji oferty . Wszystko nowe musisz połączyć z katalogiem .
Wiem, jak to działa oraz co jest napisane.
Zgłaszam do allegro to co mieli wprowadzić czyli tworzenie nowych ofert dla nas po EAN, nie działa to dla starszych ofert.
@dariuszszill no ... nie działa , a co tu działa jak powinno ??