anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Możecie z tym zrobić porządek to nie są te same produkty.

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

Pręt wałek POM C, Ertacetal Poliacetal 20x1000 mm - porównaj ceny - Allegro.pl wyświetla się jeden prawidłowy produkt reszta zgadza się tylko materiał z którego są wykonane. A piszecie 5 ofert produktu. 

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 doprecyzuj, co Twoim zdaniem jest źle? Ja widzę, że jest 5 ofert podpiętych pod jeden produkt

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 ale tylko jeden produkt jest to wałek 20x1000 mm pozostałe cztery są innego wymiary więc to nie jest to samo 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 Zgłosiłam te oferty. 🙂 W przyszłości możesz zrobić to samodzielnie przez formularz "zgłoś naruszenie" w ofercie lub przez ten link

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 I dalej nic się nie zmieniło mało tego one widnieją pod naszą marką a sprzedający z nami nie współpracuje. On importuje te wałki z chin podał kody producenta z naszych ofert. Wielokrotnie głosiłem to i nic z tym nie robicie a nam się obrywa bo dzwonią klienci że kupili nasz produkt i to nie to samo co było kiedyś.  

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 Dopytuję odpowiedni zespół. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@w_kiwi  I dalej nic się nie zmieniło bo teraz podpięliście inne oferty do wyboru jako miniaturki zdjęć z czego połowa to nie wariant kolorystyczny tylko kompletnie inny rozmiar inny produkt.  Ciekawe czy ten co to robi był zadowolony w sklepie jakby chciał kupić koszulkę xl białą a sprzedawca proponował by mu wariant czarny rozmiar S. A dokładnie to samo robicie. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 Przykro mi, ale nie mamy podstaw do podjęcia działań wobec wskazanych ofert. Jeśli chcesz zgłosić zmianę wariantów produktowych w ofercie, to skontaktuj się proszę w tej sprawie, przez formularz kontaktowy

Dodam, że jeśli masz prawa do reprezentowania marki, to możesz napisać do nas na adres e-mail: program.wop@allegro.pl. Do zgłoszenia załącz pełnomocnictwo do reprezentowania praw własności intelektualnej oraz dokumentację potwierdzającą rejestrację wskazanych znaków towarowych/wzroów przemysłowych.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@Sa_nova No i to w całości przedstawia wasze podejście łączycie różne rozmiary gatunki tworzyw jako warianty dla jednego produktu. Rozumiem że dla białego o konkretny rozmiarze produktu może być wariantem czarny o ile jest wykonany z tego samego materiału i ma ten sam rozmiar. Było źle po moim zgłoszeniu poprawiliście na jeszcze gorzej.  Mi nie chodzi o oferty tylko robicie bałagan delikatnie mówiąc,   

oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  Dziś przypadkiem udało mi się wpaść na produkt który udało wam się zrobić dobrze bo są inne oferty ale opisane jako produkty podobne i to jest ok. Pręt Izoplex IZOPLEXPA8x500MoS2 fi 8 x 500 mm - porównaj ceny - Allegro.pl Mi się wydaje że gdy wam to głoszę to chce się pozbyć ofert konkurencji a nie oto chodzi. Wprowadzacie ludzi w błąd. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 sprawdziłam pierwszy podesłany przez Ciebie link i widzę, że listing wygląda poprawnie, zerknij: https://allegro.pl/produkt/pret-walek-pom-c-ertacetal-poliacetal-20x1000-mm-80faced9-16d9-4237-9aeb-.... Jeżeli coś jeszcze się nie zgadza, opisz proszę co dokładnie, zweryfikuję to. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT chodzi o możliwość wybory wariantów ale podane produkt nie są wariantem. Tylko pokazujecie podobne produkty. Bo znajduje się tam PRĘT POM-C 70mm POLIACETAL BORACETAL wałek 70x1000 jedyne co je łączy to to materiał z którego są wykonane. To tak jakby dla papieru toaletowego pokazywać jako wariant papier ścierny. Przepraszam że tak obrazkowo ale może wreszcie ktoś zauważy różnicę. Jeśli te oferty znajdowały by się z opisem podobny produkt nie ma problemu. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 dzięki za doprecyzowanie i wyjaśnienie! Już działam w tej sprawie 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 rozdzieliliśmy te warianty. Teraz powinno wyświetlać się dobrze 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Syrena_zT kiedyś też maiłem połączone swoje trzy różne produktu w jeden, po rozłączeniu minęło z miesiąc i dalej są połączone 😞 boty robią swoje, sprzedawcy tracą czas a Wy tracicie klientów i kasę 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 podaj proszę konkretne przykłady ofert, które powinny być rozdzielone

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dawidof26_2007
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT  Dalej jest źle jest kilka wariantów ok ale połowa źle odpięto tylko ten który podałem 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@dawidof26_2007 niestety nie posiadam takiej wiedzy jak ty, w zakresie tego produktu, więc sugerowałam się tym, co pisałeś. Możesz wskazać, które jeszcze warianty są niepoprawne? Czy wszystkie białe są do rozdzielenia, czy może chodzi o coś innego? Podpowiedz, a ja zadziałam, żeby wyświetlało się poprawnie 🙂

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów