Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przeczytałem to:
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/jak-dodac-nowy-produkt-do-katalogu-MRBRxgYWwsV
i jest tam takie zdanie:
Jeśli prawidłowo uzupełnisz parametry i dodasz zdjęcia, automatycznie dodamy nowy produkt do Katalogu.
No i wszystko pięknie uzupełniłem i nadal nie mogę dodać produktu, dlaczego?
Przeczytałem również podobne wątki i wszystkie kończą się informacją "dodaj nowy produkt do katalogu". Ja nie mogę tego zrobić.
@Baartoszzz Czy na ekranie pojawia się jakiś konkretny komunikat? Prześlij nam proszę zdjęcie lub zrzut całego okna swojej przeglądarki wraz z widoczną datą i godziną.
Chciałem właśnie to zrobić, kiedy teraz system wszystko puścił i dodał nowy produkt do katalogu... zatem problem można uznać za rozwiązany... Nie mam pojęcia co się wydarzyło, nie dodałem żadnej informacji, po prostu teraz poszło.
@Baartoszzz Najważniejsze, że się udało 🙂 Gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości, pytaj śmiało.
Mam podobną sytuację. Dodaję nowy produkt, opublikowaną właśnie nową książkę, której w katalogu być nie może. System twierdzi, ze mam błąd w opisie... Guzik prawda. Co mogę zrobić?
Mam ten sam problem co poprzednik
@JARLAND1 komunikat wskazuję, że próbujesz wznowić zakończone oferty, które utraciły powiązanie z produktem. Jeśli zależy Tobie na wznowieniu tych konkretnych ofert to musisz to zrobić przez formularz wystawiania.
Ok, spróbuję
Robię w ten sposób, bo ofertę wystawioną traktuję jako szablon, już nie raz tak robiłem i nie było problemu.
@JARLAND1 rozumiem, jednak w tym przypadku widzę, że został wykryty błąd co powoduję błąd przy wznowieniu ofert. Proszę spróbować wystawić oferty jak wskazałem wyżej.
Niestety to samo, próbuję wystawić osobno
@JARLAND1 konsultuję sprawę, wrócę do Ciebie z informacją.