Próbuje bezskutecznie dodać ofertę jednak nie jestem w stanie gdyż nie tworzycie produktu z oferty a bez produktu nie można wystawić oferty, naprawcie ten błąd i dodajcie moją ofertę!
@AxionTech dzięki za dokładne opisanie sprawy i podesłanie zrzutów! Jak rozumiem, komunikat błędu na formularzu wystawiania blokuję możliwość przejścia dalej, mimo podania danych do utworzenia produktu? Czy udało Ci się przesłać ofertę do weryfikacji?
Proszę wyjaśnij o co pytasz? Pisze że nie jestem w stanie dodać oferty gdyż wymagacie ode mnie dodania produktu do katalogu allegro w waszym katalogu nie ma mojego produktu gdyż sam go zbudowałem i nadałem kod gtin wszystko uzupełniłem a formularz nie puszcza oferty gdyż wymaga połączenia z katalogiem. Wasz szablon nie tworzy produktu wraz z ofertą i nie puszcza oferty. Nie mogę dodać produktu do katalogu gdyż można to zrobić jedynie poprawnie wypełniając formularz oferty co jak zamieściłem screenach widać.
Do jakiej weryfikacji? gdzie jest taka opcja lub przycisk?
@AxionTech po przejściu przez tworzenie oferty trafia ona do weryfikacji. Skonsultuje Twój przypadek i wrócę do Ciebie z informacją.
Zgodnie z moją wiedza trafia ona do weryfikacji po kliknięciu Wystaw Przedmiot w tym wypadku formularz nie puszcza oferty po kliknięciu. Zatem nie trafia ona do weryfikacji.
czy coś się dzieje w mojej sprawie? nie mogę wystawić ofert
czy coś się dzieje w mojej sprawie?
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
czy coś się dzieje w mojej sprawie?
@AxionTech Sprawa jest w dalszym ciągu weryfikowana. Jak tylko otrzymamy informację, wrócę do Ciebie z odpowiedzią. Proszę Cię o cierpliwość.
@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chciałem zapytać ile czasu trwa proces weryfikacji oferty. Dodajcie ją ze swojej strony ręcznie wszystko jest pokazane od tygodnia się z tym męczę! Mam jeszcze 2 inne produkty prócz tego do dodania, wygląda to niepoważnie, specjalnie zapłaciłem za kody ean bo był problem z dodaniem bez nich, zapłaciłem i problem jest dalej.
@AxionTech nie mamy możliwości dodania ręcznie tego produktu.
Sprawa jest konsultowana, zespół techniczny pracuje nad rozwiązaniem, gdy tylko otrzymamy od nich odpowiedź, wrócimy do Ciebie z informacjami.
wybaczcie ale to jest trochę niepoważne, że wymogiem jest posiadanie produktu w katalogu, nie ma możliwości dodania samego produktu do katalogu jedynie poprzez ofertę która to uniemożliwia.
@AxionTech nie jest to standardowe działanie tylko problem techniczny, dlatego zespół techniczny analizuje ten przypadek i szuka rozwiązania.
Czy już coś się udało wyjaśnić?
Cześć @AxionTech, w dalszym ciągu trwają prace nad rozwiązaniem problemu.
Wrócimy do tego wątku, gdy otrzymamy odpowiedź w tej sprawie.