anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie moge wystawic aukcji bo jest cyfrowa a ktos juz wystawil

kenxx
#7 Wielbiciel

https://allegro.pl/oferta/native-instruments-komplete-15-select-band-18431200348

nie moge wystawic aukcji bo jest cyfrowa a ktos juz wystawil

ja chce wystawic w tej samej kategori to wyskakuje box wersja nie moge zmienic na cyfrowa i wyskakuje blad ze elektroniczny produkt i box wersja nie moze byc jak mam wystawic to jak nie moge ??

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kenxx, prześlij proszę zrzut ekranu formularza oraz komunikatu który otrzymujesz podczas próby wystawienia oferty.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

blad allegro.png  tutaj po prostu jest tylko esd nie moge zmienic formatu...  a ktos juz wystawil to jak on wystawil jak ja nie moge 😞 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje @kenxx, widzę, że obecna konfiguracja kategorii technicznie blokuje takie połączenie parametrów. Zweryfikuję poprawność tej reguły z działem technicznym.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

dziękuje ciekawo kiedy naprawia o ile albo usuna ta oferte 😞

oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

dalej jest lipa niby wystawilem ale format jest tylko esd i pisze ze konta firmowe a przeciez ten chlop wystawil to bez konta firmowego ??

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kenxx niestety nie mamy jeszcze informacji w Twojej sprawie. Poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

no ciekawo ile czekac bo juz troche czekam a swieta byly wiadomo .... 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kenxx, przepraszam, że długo czekasz na odpowiedź. Monitoruję zgłoszenie w Twojej sprawie i weryfikowana jest przyczyna problemu. Wkrótce wrócę do tego wątku z odpowiedzią 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kenxx Czy próbowałeś ustawić STAN przedmiotu na "wersja cyfrowa"?
W przypadku stanu "nowy" lub "używany" może pojawić się problem, gdyż oba są dedykowane dla wersji BOX. 

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

jest blad native.png    tak zmienilem na wersja cyfrowe ale dalej jest esd nie moge zmienic   przypominam ze ten produkt juz ktos wystawil a ja nie moge .... 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kenxx Zgłosiłam to. Jak tylko otrzymam nowe informacje, wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kenxx Prześlij proszę zrzut ekranu formularza produktu po zmianie na wersję cyfrową.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

esd blad allegro.png

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje @kenxx, czy masz możliwość przesłania całości formularza? Będę bardzo wdzięczny 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

klika pan wystaw oferte i szukaj produkt wpisze pan native 15 i pokaze sie bo juz ktos ma wystawione ten produkt...

oznacz moderatorów

kenxx
#7 Wielbiciel

witam no ile mozna czekac temat zalozony 

‎01-04-2026 17:42   i nikt nie moze nic z tym zrobic a konkurencja nie spi produkt sprzedaje 😞 bardzo mi smutno z tego powodu ...    aa juz widze usuneliscie produkt dla konkurencji i to jest rozwiazanie tematu...
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @kenxx, otrzymałem odpowiedź, że problem z wystawieniem Twojej oferty wynika z tego, że oferowany produkt należy do kategorii oprogramowania, które na Allegro może być sprzedawane wyłącznie przez sprzedawców posiadających konto firmowe oraz posiadających odpowiednie zgody od producenta lub oficjalnego dystrybutora na oferowanie tego typu produktu. Bez spełnienia tych warunków wystawienie oferty nie jest niestety możliwe.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów