https://allegro.pl/oferta/native-instruments-komplete-15-select-band-18431200348
nie moge wystawic aukcji bo jest cyfrowa a ktos juz wystawil
ja chce wystawic w tej samej kategori to wyskakuje box wersja nie moge zmienic na cyfrowa i wyskakuje blad ze elektroniczny produkt i box wersja nie moze byc jak mam wystawic to jak nie moge ??
Cześć @kenxx, prześlij proszę zrzut ekranu formularza oraz komunikatu który otrzymujesz podczas próby wystawienia oferty.
tutaj po prostu jest tylko esd nie moge zmienic formatu... a ktos juz wystawil to jak on wystawil jak ja nie moge 😞
Dziękuje @kenxx, widzę, że obecna konfiguracja kategorii technicznie blokuje takie połączenie parametrów. Zweryfikuję poprawność tej reguły z działem technicznym.
dziękuje ciekawo kiedy naprawia o ile albo usuna ta oferte 😞
dalej jest lipa niby wystawilem ale format jest tylko esd i pisze ze konta firmowe a przeciez ten chlop wystawil to bez konta firmowego ??
@kenxx niestety nie mamy jeszcze informacji w Twojej sprawie. Poproszę Cię jeszcze o cierpliwość.
no ciekawo ile czekac bo juz troche czekam a swieta byly wiadomo ....
Cześć @kenxx, przepraszam, że długo czekasz na odpowiedź. Monitoruję zgłoszenie w Twojej sprawie i weryfikowana jest przyczyna problemu. Wkrótce wrócę do tego wątku z odpowiedzią 🙂
@kenxx Czy próbowałeś ustawić STAN przedmiotu na "wersja cyfrowa"?
W przypadku stanu "nowy" lub "używany" może pojawić się problem, gdyż oba są dedykowane dla wersji BOX.
tak zmienilem na wersja cyfrowe ale dalej jest esd nie moge zmienic przypominam ze ten produkt juz ktos wystawil a ja nie moge ....
@kenxx Zgłosiłam to. Jak tylko otrzymam nowe informacje, wrócę z odpowiedzią.
@kenxx Prześlij proszę zrzut ekranu formularza produktu po zmianie na wersję cyfrową.
Dziękuje @kenxx, czy masz możliwość przesłania całości formularza? Będę bardzo wdzięczny 🙂
klika pan wystaw oferte i szukaj produkt wpisze pan native 15 i pokaze sie bo juz ktos ma wystawione ten produkt...
witam no ile mozna czekac temat zalozony
Cześć @kenxx, otrzymałem odpowiedź, że problem z wystawieniem Twojej oferty wynika z tego, że oferowany produkt należy do kategorii oprogramowania, które na Allegro może być sprzedawane wyłącznie przez sprzedawców posiadających konto firmowe oraz posiadających odpowiednie zgody od producenta lub oficjalnego dystrybutora na oferowanie tego typu produktu. Bez spełnienia tych warunków wystawienie oferty nie jest niestety możliwe.