Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co tu wybrać ? hmmmmm... ani to płyn do golenia , ani balsam , a EAN się zgadza
KATALOG SUGERUJE Takie oto stwory
a ja chcę grzecznie wystawić klasyczny płyn po goleniu
nie będę zgłaszał błędu bo sobie paznokcie o klawisze połamię
a zmianę i tak odrzucą ... jak znam życie
Widzę że wygrała opcja do golenia 🙂
Ja jednak wołałbym tego użyć po goleniu niż się na to golić . Czy jeżeli to od Ciebie kupię i użyje niezgodnie z zastosowaniem produktu to będę mógł to reklamować? Przyjmiesz reklamację czy odrzucisz?
@serwis-texas nie , wyszperałem właściwą opcję , ale z innym EAN , oferta nr 13519442865 jest piknie , ale może być , że gościu uczepi się Ean jak nie będzie miał czego .
To czekaj, bo w tych emocjach (żartuje) żeś w końcu sam w tytule napisał do golenia.
@serwis-texas sieeett. Wielkie Ci dzięki Toważyszu Niedoli , ile już razy oplułem ekran wystawiając ofertę , to nie emocje to stres , zawsze tak mam jak wystawim nową ofertę , aż mnie w dołku ciśnie na samą myśl .
@mdrogeria Widocznie tą nazwę "balsam" stworzył ktoś > kto pamięta czasy kiedy coś takiego istniało > a teraz pomyliło mu się > Alzhaimmer? > a katalog Allegro "łyka" wszystko jak indor
No cóż jacy twórcy > taki katalog
@Ziolko39 ależ jest w dalszym ciągu ,a tak dla jaj wpisz w wyszukiwarkę ,, wars balsam ,, ... he..he ..
@mdrogeria Tylko jak ja pamiętam to był w takiej samej buteleczce i pudełeczku jak a/s i woda kolońska
@Ziolko39 zwróć uwagę w wyszukiwarce , pośród balsamów co drugi płyn
@mdrogeria okej wszystko kumam, podziałam i dam znać jak to naprawimy 🙂
@mdrogeria poprawione 👍 Nazwa to: "Woda po goleniu Wars 90 ml" i poprawiliśmy też kategorię produktu na "wodę po goleniu".
@la_nika płyn Złotko płyn , niby nic a różnica spora , niemniej jest w porządku ... dzięki 😀
@mdrogeria daję znać, że widzę co się stało i znów mamy błąd w nazwie, bo produktem teraz jest ten pierwszy z Twojego zrzutu. Już zgłosiłam prośbę o poprawę na płyn po goleniu, a nie do golenia, także działam 🌸
@la_nika to już mało istotne techniczne sprawy ,, klienci często aczkolwiek nie poprawnie na płyn po goleniu mówią ,,woda po goleniu ,, .