Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Zwracam się do Szanownych Pań Moderatorek o odłączenie oferty:
https://allegro.pl/oferta/os-zawiasu-do-ikea-behjalplig-komplet-l-p-do-zmywarki-16600054343
z mojego katalogu produktowego.
Pomijam fakt że sprzedający skopiował zdjęcia i opis mojego produktu - muszę się z tym pogodzić ......zamieszczając ofertę niejako zgodziłem się na takie działania........
Ale nie mogę się zgodzić na wykorzystywanie mojego kodu EAN za który zapłaciłem oraz za wskazywanie w swojej ofercie mojego kodu producenta sugerując kupującym że niejako moja firma jest producentem tego zestawu.
Temu Panu niczego nie sprzedaję ani nie prowadzę z nim współpracy !!!!!!!
Przeglądając oferty tego sprzedawcy zauważyłem że nie tylko ja zostałem w taki sposób pokrzywdzony.
@kakabe_2007 zgłosiłam tę ofertę. Jeśli będziesz chciał w przyszłości zrobić to samodzielnie możesz kliknąć w danej ofercie "zgłoś naruszenie". Takie zgłoszenia są wysyłane bezpośrednio do działu, który się tym zajmuje.
@N_Nitka28 Dziękuję 😁 Robię to po raz pierwszy więc nie wiedziałem o tym.... Mam nadzieję że nie będę musiał korzystać z tej opcji.
Miłego wypoczynku po pracy 😁
Nie wiem, ale myślę, że trochę się wkopujesz
masz zgodę ikea na podrabianie ich produktów? używanie ich nazwy?
masz certyfikat na wykonywanie tych elementów, badania techniczne dotyczące zgodności z polskimi normami?
cyt komentarza: "Produkt poprawiony względem fabryki, ideale dopasowanie."
robisz aferę, że ktoś podrabia twoje podrobione produkty?
@N_Nitka28 serwis nie równo traktuje producentów, usuwacie oferty typu łóżeczko do lalki barbie
a oferty "Oś Zawiasu Do IKEA BEHJALPLIG KOMPLET L+P do Zmywarki"
jakoś nie
ikea to także zarejestrowany znak towarowy
@RED Szanowny Kolego - niczego nie podrabiam bo wszystkie produkty przeze mnie oferowane są od podstaw narysowane przeze mnie a każdy element w stosunku do oryginału ma wiele zmian !!! Polecam dokładnie przeczytać MÓJ opis oferty !!!
cyt komentarza: "Produkt poprawiony względem fabryki, ideale dopasowanie." W której części mojej oferty znalazłeś to zdanie ????
https://allegro.pl/oferta/os-zawiasu-komplet-l-p-do-zmywarki-ikea-behjalplig-zamiennik-13803857118
A tu Kolego masz przykład zmian jakie wprowadziłem w stosunku do oryginału
@RED Od 1 stycznia 2003 r. nowa Ustawa o normalizacji zniosła obligatoryjność norm i stosowanie Polskich Norm zgodnie z art. 5 ust. 3 ustawy jest już całkowicie dobrowolne.
miłej lektury
znak ikea jest prawnie chroniony
@RED Nie używam Logo IKEA - sprzedaje swoje wyroby pod swoją marką ! Konstrukcja została w znacznym stopniu zmieniona a w związku z tym według prawa jest to zupełnie inny wyrób. Pokaż gdzie użyłem Logo IKEA ? Pokaż gdzie IKEA opatentowała te elementy ? Czy jak koledze mówisz że jeździsz samochodem powiedzmy marki BMW to naruszasz prawa własności znaku ??? Coś pomyliłeś kolego.........