Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z wystawieniem przedmiotu. Po numerze EAN muszę połączyć z istniejącym produktem w katalogu, ale to nie jest ten sam towar... są dwa takie same nr EAN? Zgłaszałam błąd, ale nadal nie mogę wystawić swojego produktu. Proszę o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Kolor-Serwis podaj proszę numer EAN tego produktu, sprawdzę to 🙂
5907796920022
@Kolor-Serwis czy to jest odpowiedni produkt?
Większość Twoich sugestii dla tego produktu została zaakceptowana (tylko 1 zdjęcie odrzuciliśmy), możesz to sprawdzić w tej zakładce.
No ale to właśnie jest inny wałek.. mogę wysłać zdjęcie z naklejonym kodem tylko nie wiem gdzie...
@Kolor-Serwis prześlij je proszę na adres spolecznosc@allegro.pl skonsultuję to z zespołem, który zajmuje się katalogiem produktów.
@Kolor-Serwis potwierdzam, że otrzymałam wiadomość i działam w tej sprawie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź 🙂
@Kolor-Serwis przepraszam, że czekałeś 🙂 Wracam z potwierdzeniem, że wszystko załatwione i w tej chwili tylko Twoja oferta jest połączona z produktem, ponieważ parametry identyfikujące produkt zostały poprawione, a pozostałe (niewłaściwe) produkty są już usunięte 👍