Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
kilka dni temu na moim koncie zmienił się widok wyników wyszukiwania. Poza kosmetycznymi wizualnymi aspektami, zabrano np. licznik osób obecnie licytujących.
Najgorsze jednak jest to, że wraz z wprowadzeniem nowej strony wyników, przestałem widzieć aukcje, których szukam. Używając tego samego wyszukiwania będąc niezalogowanym na karcie incognito, wyświetla mi się kilka razy więcej wyników i trwających aukcji niż będąc zalogowanym.
Proszę o pilną informację, jak na moim koncie mam przywrócić poprzedni widok wyników wyszukiwania wraz z brakującymi aukcjami, bo w tej chwili muszę przeglądać aukcje na incognito i przeklejać sobie linki na kartę gdzie jestem zalogowany, co jest absurdem.
Pozdrawiam
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:35666053 od 1 października zajdzie zmiana dla Twojego dobra 😄 https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupujących/od-1-października-zmieniamy-sposób-prezentowan...
Możesz też przy wyszukaniu zaznaczyć szukaj w opisach to zniknie widok produktowy 🙂
właśnie to nie do końca chyba to 😄 Dokładnie wygląda u mnie to tak:
i patrzę co tam dzisiaj ciekawego jest w licytacjach. Problem w tym, że na nowym widoku mam 5x mniej ofert niż na incognito, bez logowania, na starym widoku XD
nie widzę tu wartości dodanej, zarówno na kupującego jak i sprzedających
Proszę o pilną informację, jak na moim koncie mam przywrócić poprzedni widok wyników
Pilnie Cię informuje że się nie da.
ლ(ಠ_ಠ ლ)
A daj z ciekawości link do strony z gotowym wyszukiwaniem i filtrami.
W sumie już nie chcę. Ustawiłem to o czym piszesz. No efekt listingu produktowego.
Czyli nie ma na to żadnego remedium? Po prostu muszę się pogodzić z faktem, że koniec licytowania na allegro? Poza tym nie ma jeszcze 1 października, dalibyście ostatnie dwa tygodnie coś policytować...
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Ale Ty nie rozumiesz. Oferty, licytacje są wszystkie (słabo się znam na licytacjach) . Są tylko pogrupowane w produkty. Jeżeli widzisz produkt, który Cie interesuje to wciskasz porównaj X ofert. Wizualnie dużo gorsze, szczególnie przy czas "najmniej". Zdecydowanie lepiej to przyswoić na wersji desktop. Można np otwierać porównywarkę ofert w nowym oknie. Nie tracimy wtedy listingu produktowego. Możesz wciąż szukać fraz w opisie oferty.
Może nie rozumiem, ale nie zgodzę się z tym, że "licytacje są wszystkie". Oto porównanie najbliższych ofert używając tego samego wyszukiwania na moim koncie (lewo), i na incognito (prawo). Jak widać po screenie, trzy licytacje która kończy się najszybciej są za 42, 50 i 57 minut. To samo wyszukiwanie na incognito pokazuje trzy najbliższe licytacje za 1, 3 i 4 minuty. Gdzie tu jest miejsce, żeby otworzyć porównywarkę? Ja tych licytacji po prostu nie widzę.
Wklej linki z wyszukiwania. Chętnie obejrzę.
Nie wierzę że mi się chciało to rozkminiać, szczególnie że @kostas11 jest w topicu. Już wiem czemu masz mniej. Bo jak szukasz na listingu produktyzacji (zalogowany) to nie pokazują się oferty z Allegro Lokalnie. Na inconginto (bez logowania i w listingu ofert) wyświetlają się te z lokalnie. No nic, zepsuli to Wam strasznie.
Masz rację, brakuje ofert allegro lokalnie. Jakoś nigdy nie zarejestrowałem, że jest ich tak wiele. Dzięki za pomoc, bo choć w rozwiązanie problemu ze strony allegro nie wierzę, to przynajmniej wiem na czym stoję.