anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy widok wyników wyszukiwania - brakujące aukcje

Client:35666053
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

kilka dni temu na moim koncie zmienił się widok wyników wyszukiwania. Poza kosmetycznymi wizualnymi aspektami, zabrano np. licznik osób obecnie licytujących.

Najgorsze jednak jest to, że wraz z wprowadzeniem nowej strony wyników, przestałem widzieć aukcje, których szukam. Używając tego samego wyszukiwania będąc niezalogowanym na karcie incognito, wyświetla mi się kilka razy więcej wyników i trwających aukcji niż będąc zalogowanym.

Proszę o pilną informację, jak na moim koncie mam przywrócić poprzedni widok wyników wyszukiwania wraz z brakującymi aukcjami, bo w tej chwili muszę przeglądać aukcje na incognito i przeklejać sobie linki na kartę gdzie jestem zalogowany, co jest absurdem.

Pozdrawiam

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:35666053 od 1 października zajdzie zmiana dla Twojego dobra 😄 https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupujących/od-1-października-zmieniamy-sposób-prezentowan... 

Możesz też przy wyszukaniu zaznaczyć szukaj w opisach to zniknie widok produktowy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

właśnie to nie do końca chyba to 😄 Dokładnie wygląda u mnie to tak:

1. wybieram kategorię X
  2. ustawiam zakres cenowy Y -> Z
  3. ustawiam w filtrach tylko licytacje
  4. ustawiam sortowanie "czas do końca: najmniej"

i patrzę co tam dzisiaj ciekawego jest w licytacjach. Problem w tym, że na nowym widoku mam 5x mniej ofert niż na incognito, bez logowania, na starym widoku XD

nie widzę tu wartości dodanej, zarówno na kupującego jak i sprzedających

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@Client:35666053 

Proszę o pilną informację, jak na moim koncie mam przywrócić poprzedni widok wyników

Pilnie Cię informuje że się nie da.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

ლ(ಠ_ಠ ლ)

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

A daj z ciekawości link do strony z gotowym wyszukiwaniem i filtrami.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

W sumie już nie chcę. Ustawiłem to o czym piszesz. No efekt listingu produktowego.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Czyli nie ma na to żadnego remedium? Po prostu muszę się pogodzić z faktem, że koniec licytowania na allegro? Poza tym nie ma jeszcze 1 października, dalibyście ostatnie dwa tygodnie coś policytować...

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Ale Ty nie rozumiesz. Oferty, licytacje są wszystkie (słabo się znam na licytacjach) . Są tylko pogrupowane w produkty. Jeżeli widzisz produkt, który Cie interesuje to wciskasz porównaj X ofert. Wizualnie dużo gorsze, szczególnie przy czas "najmniej". Zdecydowanie lepiej to przyswoić na wersji desktop. Można np otwierać porównywarkę ofert w nowym oknie. Nie tracimy wtedy listingu produktowego. Możesz wciąż szukać fraz w opisie oferty.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Może nie rozumiem, ale nie zgodzę się z tym, że "licytacje są wszystkie". Oto porównanie najbliższych ofert używając tego samego wyszukiwania na moim koncie (lewo), i na incognito (prawo). Jak widać po screenie, trzy licytacje która kończy się najszybciej są za 42, 50 i 57 minut. To samo wyszukiwanie na incognito pokazuje trzy najbliższe licytacje za 1, 3 i 4 minuty. Gdzie tu jest miejsce, żeby otworzyć porównywarkę? Ja tych licytacji po prostu nie widzę.

2024-09-12_14-23-16.png

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Wklej linki z wyszukiwania. Chętnie obejrzę.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Nie wierzę że mi się chciało to rozkminiać, szczególnie że @kostas11  jest w topicu. Już wiem czemu masz mniej. Bo jak szukasz na listingu produktyzacji (zalogowany) to nie pokazują się oferty z Allegro Lokalnie. Na inconginto (bez logowania i w listingu ofert) wyświetlają się te z lokalnie. No nic, zepsuli to Wam strasznie.

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Masz rację, brakuje ofert allegro lokalnie. Jakoś nigdy nie zarejestrowałem, że jest ich tak wiele. Dzięki za pomoc, bo choć w rozwiązanie problemu ze strony allegro nie wierzę, to przynajmniej wiem na czym stoję.

oznacz moderatorów