anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ofert powiązane w aplikacji

szczotkiewicz
#8 Zapaleniec#

Od dziś w aplikacji oferty są powiązane ze sobą. Nie da sie teraz używac aplikacji by zrobić zakupy - wyszukiwanie produktow znacznie utrudnione i męczące.

Droga moderacjo, niech da wam do myślenia, iż specjalnie logowałem się do "allegro gadane" by dać wam do zrozumienia jak fatalna to zmiana.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Nie da się, jesteś jednym z wielu co już od dawna o tym tu pisali, Allegro nie reaguje na te prośby. Przeglądać można przez przeglądarkę będąc niezalogowanym wówczas nie są połączone.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

☹️

oznacz moderatorów

szczotkiewicz
#8 Zapaleniec#

Mimo opowiastek, że testy trwają miesiąc nadal tak macie (po tym miesiącu)?

Trzeba bedzie zacząć robić zakupy na platformach konkurencyjnych.

oznacz moderatorów

ojdana111
#8 Zapaleniec#

Zgadza się, ale jak już się coś znajdzie i chce się dodać do ulubionych, trzeba się zalogować, następnie wylogować i szukać dalej, znów zalogować i tak w koło macieju. Niczego nie kupuję, mam serdecznie dość!

oznacz moderatorów

Khaveer
#8 Zapaleniec#

Osoba która stwierdziła, że jest to dobry pomysł powinna wylecieć z pracy i dostać dożywotni zakaz zbliżania się do tematów związanych z UX. Porażka. Od czasu wprowadzenia tej zmiany nie znalazłem ani jednej interesującej mnie oferty... Jeśli to się nie zmieni trzeba będzie pomyśleć nad napisaniem alternatywnej wyszukiwarki ofert na allegro...

oznacz moderatorów