anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opinie innego produktu u mnie

Gesio_
#8 Zapaleniec#

Witam, miałem dzisiaj znowu dziwną sytuację z allegro, mianowicie dzisiaj do mojego produktu, którego jestem producentem i jedynym sprzedawcą i mam wykupiony kod EAN na ten produkt zostały podpięte aukcje innych sprzedawców aukcje zostały odpięte, ale opinie INNEGO produktu są widoczne miało pomóc usunięcie błędnych kodów EAN teraz jest tylko mój EAN opinie są dalej widoczne miałem około 550 opinii 4,92 teraz 4,78 sprzedawca, którego mam opinie też sprzedaje na allegro i ma INNY produkt i swoją markę. Co mam teraz zrobić płacę 20 tys. za prowizję i co? Oczekuje pomocy to trzeba czekać kontaktuje się z 10 konsultantami I otrzymuję 10 różnych odpowiedzi. @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_   @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

RED
#21 Demiurg#

Prawnik

jego interpretacja ustawy o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji

pisma do sprzedawców i allegro

zgłoszenie do uokik

sąd

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Gesio_ w prowadzonej korespondencji e-mail (nr 43065844) otrzymałeś już odpowiedź. Odpisz proszę na wiadomość Doradczyni i podaj numery ofert, aby odpowiedni dział mógł to zweryfikować. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Gesio_
#8 Zapaleniec#

@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Dostaje odpowiedz w różnych zgłoszeniach, że nie da się z tym nic zrobić czy większa firma pozwoliła by sobie na coś takiego? Połączone opinie dotyczą innych produktów innej marki tylko ja sprzedaje mój produkt i jestem jego bezpośrednim producentem.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Gesio_ Przykro mi, ale od nas nie uzyskasz innej odpowiedzi niż od doradców. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Gesio_
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów