anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ostrzeżenie od Allegro - czy można jakoś to /reklamować??/

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

Sprzedajemy n innymi saszetki lego - Producent wypuszcza serię z losowymi - sprzedawcy tacy jak ja nacinają saszetki i wystawiają konkretne figurki - są one nowe kompletne nieskładane etc.. Zapewne jakiś prompt dla AI allegro załapał że w opisie NOWEJ figurki jest info że są one nacinane / otwierane celem weryfikacji - usubięto mi ofertę i dostałem ostrzeżenie - uważam niesłusznie. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @klocki_tarnow, podaj proszę numer oferty o której wspominasz w wątku.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

Ostatnie 2 zawieszone to : 17266271308 oraz 17266252365 - Największym problemme jest to że mamy pewnie z 30 - 60 podobnych aukcji - (sprzedajemy te figurki od 5ciu lat zawsze z takim opisem i parametrem i nigdy nie było z tym problemu)

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dziękuje @klocki_tarnow, sprawdziłem opisy Twoich usuniętych ofert i niestety, w takim przypadku stan nie może być oznaczony jako "Nowy".

Nowy – ta wartość określa produkt całkowicie nowy, czyli kompletny, nieużywany, nieotwarty, nieprzepakowany i bez jakichkolwiek wad lub defektów. Musi znajdować się w oryginalnym opakowaniu, które jest nieotwarte i nieuszkodzone wraz z nienaruszonymi zabezpieczeniami lub identyfikatorami producenta.

W opisie oferty napisałeś: "Pudełko zostało otwarte w celu identyfikacji figurki a potem starannie zamknięte.".

Ta informacja może wprowadzać klientów w błąd, ponieważ opis różni się od oznaczonego stanu. Nie jest to działanie zgodne z regulaminem, dlatego oferty zostały usunięte.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów