Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jeśli tak opisują produkty w swoim sklepie, to nie liczcie na to, że będą prawidłowo oceniać zgłoszenia błędów w katalogu od sprzedawców. 😜
Przynajmniej antena się zgadza a mogłobyć wszystko dosłownie nawet dmuchana lala
Wygląda trochę jak jakiś sputnik ,więc teoretycznie można ją nazwać -satelitarna.
Ale spokojnie. Ja mam rozwiązanie. Remedium na wszelkie kłopoty. Trochę więcej nadzieji.
Opis tez może wprowadzać w błąd
"Zakres Częstotliwości: 174 – 230 MHz, 470 – 790 MHz"
a chwile później już mamy info, że:
Działa w dwóch zakresach częstotliwości: Na paśmie VHF : 174 – 230 MHz oraz na paśmie UHF: 470 – 862 MHz.
ile jest konkretnie ?
Jest dużo takich błędów na allegro.Jako klient jestem zdezoriętowana takimi właśnie ofertami.Jak to jest że niektórzy sprzedawny dobrze wystawiają ofertę a niekrórzy nie? Mają po prostu szczęście?
@nokkia24 ja mogę powiedzieć tylko dlaczego tak jest w OSA. Oferty wystawiają tam ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia o sprzedawanym asortymencie. Wystawiają metodą kopiowania zdjęć i opisów innych sprzedawców.
@medalik_2009 Nie znam daty, z której pochodzi ten zrzut, ale ta oferta nie jest dostępna w Oficjalnym sklepie Allegro.
@_HolaOla_ 8.03.23 godz. 2:35
A za to nega dostali 🙂
skasują sobie
@brakestop wykluczone to chyba nie są takie, które sobie skasowali, tylko takie wystawione przez jednego użytkownika w zbyt krótkim czasie, aby je zaliczyć jako osobne oceny. Nie muszą sobie kasować komentarzy, bo promowania mają za darmo, nie zawieszą sobie konta za kiepską jakość sprzedaży, a jak procent pozytywów spadnie poniżej 98% to sobie wstawią smarta -> patrz konto Allegro_Outlet
czyli to takie państwo w państwie ?
Nas sprzedających zniechęcić, zniszczyć, przegonić i żeby zostało samo Allegro Allegro ?
Ich zabawki ,ich podwórko ,ich reguły .
Auć .. byłem i zerknąłem.
Mam ochotę zgłosić naruszenie zasad Allegro.
Oferta wprowadza w błąd.
https://allegro.pl/oferta/outlet-opona-gt-radial-champiro-fe1-225-55r17-101-12709386156
A tego właśnie nie rozumiem. Na jakiej oni zasadzie sobie przydzielili SMARTA?
Ktoś, coś?
@vonNogay jak myślisz, dosłali klientowi brakujące sztuki, tak jak nakazują to w dyskusjach prywatnym sprzedawcom, który odpowiadą za błędne połączenie z katalogiem? Czy jednakże zwalili to na błąd w katalogu? Hmmmm
W takich sytuacjach wyjątkowo sprzedawca nie jest niczemu winien.
@Halfrunt była na forum opisywana taka sprawa i jedyne co allegro klientowi zaproponowało to możliwość odesłania towaru i zwrot kasy 🙂
@vonNogay no właśnie, bo w gadane mogę kilka znaleźć takich, gdzie na prywatnego sprzedawcę w dyskusji Allegro kładło nacisk na dosłanie brakujących sztuk.