anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PARAMETRY DZIAŁ RĘKODZIEŁO

MANTA_05
#9 Pomysłodawca

Wystawiałam dzisiaj w dziale rękodzieła w produktach do szycia pasmanterię a konkretnie koronki i hafty. To że system nie dopuszcza haftowanej koronki i są to 2 oddzielne produkty, to jedno a druga sprawa kto ustala rodzaje parametrów np rodzaje koronek lub rodzaje haftów, bo wzięte są z sufitu. albo przez kogoś kto w życiu nie miał nic wspólnego z rękodziełem, o części z nich w życiu nie słyszałam że coś takiego istnieje a bawię się tym rękodziełem od kilkudziesięciu lat.

Do wyboru jest kilka rodzajów koronek, większość sporadycznie widywanych na rynku, jest opcja inne- i tą zaznaczyłam. Ale nie ma możliwości nigdzie wpisania jaki to rodzaj koronki,. Skutek jest taki że nie wystawi się produktu ponieważ  pojawia się komunikat  " parametr rodzaj koronki jako "inna"-   wartość niejednoznaczna" a jak mam ja określić inaczej skoro nie raczyliście uwzględnić takiego rodzaju jaki chcę sprzedać w parametrach???

wniosek - jeśli nie jesteście w stanie podać w parametrach innych rodzajów koronek, haftów, bo nie umiecie, nie znacie czy nie chce wam się- dajcie możliwość sprzedawcy wpisania poprawnej nazwy koronki czy haftu. a jeśli to niemożliwe z jakiegokolwiek powodu, to nie blokujcie możliwości wystawienia aukcji gdy sprzedawca zaznacza opcję "inne" bo w waszym zestawie parametrów nie ma poprawnego określenia produktu który chce sprzedać.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MANTA_05 podaj proszę przykładowy numer oferty. Pomocny byłby również zrzut ekranu z wyświetlanym komunikatem do weryfikacji z działem technicznym. Na zrzucie uwzględnij proszę całą stronę z widocznym paskiem adresowym, datą oraz godziną.  

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MANTA_05
#9 Pomysłodawca

Jak mogę podać nr oferty której nie mogłam wystawić???? 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@MANTA_05 podaj proszę numer kategorii, w której próbowałaś wystawić ofertę i wartość parametru, której obecnie nie ma. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów