anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o pomoc w powiązaniu oferty z katalogiem produktu (ticket 54873890)

OMNA
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

proszę o pomoc w sprawie powiązania oferty z katalogiem produktu. Allegro rozłączyło moją ofertę i zakończyło ją, uzasadniając to różnicami w miniaturce, wadze produktu, certyfikatach oraz kodzie producenta w porównaniu z danymi w katalogu.

Nie mam możliwości samodzielnej edycji zdjęć w katalogu produktu, ponieważ ta opcja jest zablokowana. Wysłałem do Allegro poprawne zdjęcia czujnika oraz link do EAN w GS1. Pierwsza miniaturka faktycznie nie spełniała wymogów regulaminu, jednak nowa wersja jest już zgodna i została zaakceptowana. Niestety, mimo upływu czasu, zmiany nie zostały wprowadzone.

W międzyczasie próbowałem podpiąć ofertę pod inne EAN-y, jednak w każdym przypadku po 2–3 dniach oferta była ponownie rozłączana z katalogiem i kończona, bez możliwości ponownego połączenia.

Obecnie wprowadziłem już wszystkie prawidłowe dane - zmieniono miniaturę, wagę produktu z opakowaniem, certyfikaty zgodności, kod producenta oraz markę. Oferta cieszy się dużą popularnością, dlatego bardzo proszę o pomoc w ponownym powiązaniu jej z katalogiem produktu.

Numer zgłoszenia: 54873890

Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas.

Pozdrawiam serdecznie,
Łukasz

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@OMNA Widzę, że niecałą godzinę temu otrzymałeś odpowiedź w korespondencji nr 54873890. Sprawa zmiany miniaturki jest konsultowana. Wkrótce dostaniesz kolejną wiadomość. Proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów