Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Chcę wystawić rękawice narciarskie w trzech rozmiarach niestety jest utworzony produkt w jednym rozmiarze i wszystkie rozmiary łączy mi do jednego rozmiaru. Nawet jak chcę utworzyć nowy produkt z poprawnym rozmiarem i tak mi łączy do jednego rozmiaru.
czy ktoś w końcu coś zrobi z tym katalogiem produktów czy mamy wszystko łączyć do kupy bo mi już sił brakuje?
nie wspomne o tym że oferty które wystawiałem wcześniej i były połączone w warianty teraz wszystko jest rozwalone.
proszę o pomoc !
@sklepkapi podaj mi proszę numer tej oferty oraz prześlij krok po kroku zrzuty ekranu jak próbujesz stworzyć nowy produkt dla danego rozmiaru.
to może proszę mi podać zrzuty ekranu i pokazać jak to zrobić krok po kroku🤣
14931544506 numer oferty
czekam na instrukcje jak zrobić to dobrze
pozdrawiam
@sklepkapi jakie są dwie, pozostałe oferty, które chcesz połączyć w ofertę wielowariantową?
14931546366 14931542486
@sklepkapi dziękuję, ale wszystkie te oferty połączone są z jednym produktem w katalogu, więc nie można z nich zrobić grupy wielowariantowej. Co się dokładnie dzieje, gdy próbujesz utworzyć nowy produkt dla każdej oferty, tak aby każda oferta była powiązana z jednym produktem?
chce mi połączyć ze złym produktem daje zgłoś błąd wystawiam nowy produkt z poprawnymi danymi tworze ofertę robię zapisz i dalej jest połączony błędnie np:
przedtem tak robiłem i wystawiało ofertę połączoną z nowym produktem a teraz łączy wszystkie rozmiary do jednego. Trzeba wezwać technika żeby to wkońcu naprawił !
@sklepkapi z jakim kodem EAN wystawiasz nowy produkt? Takim samym jak na tym zrzucie?
tak
@sklepkapi Dlatego właśnie Twoje oferty są automatycznie łączone z błędnym produktem. Jeśli chcesz stworzyć nowy produkt, musi mieć on swój unikalny kod EAN.
jest to poprawny kod ean nadany przez producenta i powiązuje z poprawnym numerem ean ale problem polega na tym że pod tym eanem są trzy rozmiary tak jak w odzieży są rozmiary pod tym samym numerem ean.
wtedy przy każdym z rozmiarów jest podany wiek dziecka i łączy je w warianty rozmiarowe
noi ciszaaa !
nie mogę wystawić poprawnie towaru na sprzedaż
brak wsparcia