anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z wielowariantowością

sklepkapi
#10 Popularyzator#

Witam

Chcę wystawić rękawice narciarskie w trzech rozmiarach niestety jest utworzony produkt w jednym rozmiarze i wszystkie rozmiary łączy mi do jednego rozmiaru. Nawet jak chcę utworzyć nowy produkt z poprawnym rozmiarem i tak mi łączy do jednego rozmiaru.

czy ktoś w końcu coś zrobi z tym katalogiem produktów czy mamy wszystko łączyć do kupy bo mi już sił brakuje?

nie wspomne o tym że oferty które wystawiałem wcześniej i były połączone w warianty teraz wszystko jest rozwalone.

proszę o pomoc !

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepkapi podaj mi proszę numer tej oferty oraz prześlij krok po kroku zrzuty ekranu jak próbujesz stworzyć nowy produkt dla danego rozmiaru. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

to może proszę mi podać zrzuty ekranu i pokazać jak to zrobić krok po kroku🤣

oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

14931544506 numer oferty

czekam na instrukcje jak zrobić to dobrze 

pozdrawiam

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepkapi jakie są dwie, pozostałe oferty, które chcesz połączyć w ofertę wielowariantową? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

14931546366 14931542486

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepkapi dziękuję, ale wszystkie te oferty połączone są z jednym produktem w katalogu, więc nie można z nich zrobić grupy wielowariantowej. Co się dokładnie dzieje, gdy próbujesz utworzyć nowy produkt dla każdej oferty, tak aby każda oferta była powiązana z jednym produktem? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

chce mi połączyć ze złym produktem daje zgłoś błąd wystawiam nowy produkt z poprawnymi danymi tworze ofertę robię zapisz i dalej jest połączony błędnie np:

sklepkapi_0-1703264598076.png

oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

przedtem tak robiłem i wystawiało ofertę połączoną z nowym produktem a teraz łączy wszystkie rozmiary do jednego. Trzeba wezwać technika żeby to wkońcu naprawił !

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepkapi z jakim kodem EAN wystawiasz nowy produkt? Takim samym jak na tym zrzucie? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

tak

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sklepkapi Dlatego właśnie Twoje oferty są automatycznie łączone z błędnym produktem. Jeśli chcesz stworzyć nowy produkt, musi mieć on swój unikalny kod EAN. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

jest to poprawny kod ean nadany przez producenta i powiązuje z poprawnym numerem ean ale problem polega na tym że pod tym eanem są trzy rozmiary tak jak w odzieży są rozmiary pod tym samym numerem ean.

oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

wtedy przy każdym z rozmiarów jest podany wiek dziecka i łączy je w warianty rozmiarowe

oznacz moderatorów

sklepkapi
#10 Popularyzator#

noi ciszaaa !

nie mogę wystawić poprawnie towaru na sprzedaż

brak wsparcia

oznacz moderatorów