Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzien dobry macie jakies problemy z wielowariantami? u nas zaobserwowaliśmy problemy z wielowariantami ponieważ raz wyświetlają się prawidłowo odświeżysz stronę i już się nie pokazują i tak to działa randomowo.
przykład: 14401673278
@sexyheels Cześć! Zweryfikuję tę sytuację i wrócę do Ciebie z odpowiedzią
dziękuję
i to nie jest tylko ta aukcja inne aukcje w innych kategoriach tak samo ;(
Czy u was też co chwile są rozłączane oferty? U nas najpierw porozłączane miniaturki a teraz nawet rozmiary się nie łączą @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ o co chodzi?
@deymon_pl Cześć, trafiło już do mnie podobne zgłoszenie dotyczące problemów z wielowariantowością — wyjaśniam tę sprawę. Twój wątek połączę z wątkiem poprzednim i kiedy tylko czegoś się dowiem, to wrócę do Was z informacjami.
dziękuję bo klienci dzwonią i sie pytają czy mam rozmiar ten i ten... a one są dostępne ale niewidoczne
@deymon_pl A podaj mi proszę jeszcze przykładowe numery ofert, których dotyczy to zgłoszenie
Teraz już jest ok ale to się dzieję czesto a z rana to było wszystko rozłączone
@deymon_pl Będę wdzięczna tylko za informację, czy problemy dotyczyły kategorii Moda?
Moda i erotyka ten sam problem
@sexyheels W przypadku Twojej oferty wielowariantowość (ofertowa) jest już widoczna. 🙂
dziękuję jaki był problem ? abym mógł tego uniknąć w przyszłości
@sexyheels To wyglądało na problem po naszej stronie, zatem niestety nie mam żadnych rad dla Ciebie, jak uniknąć tego w przyszłości 😞 Zgłaszaj nam takie rzeczy i wtedy będziemy działać. Dzięki za cierpliwość! 🙂
dziękuję miłego dnia 😉
własnie mam tak samo, randomowo się łaczy i rozłącza