Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę wystawić aukcję dwuproduktową (dwie książki), po zidentyfikowaniu ich wg isbn chcę to zaakaceptować, po kliknięcie w kafelek "kontynuuj z 2 produktami" pojawia się komunikat "W opisie znajdują się zdjęcia spoza galerii. Usuń je z opisu". Dla mnie kosmos. Można to zamknąć iksem ale przy kolejnych próbach to samo i dalej nie przechodzę. Ktoś ma jakiś pomysł? 🙂
Cześć, @redaktormaj. Proszę, podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem. Podaj również przykładowy numer oferty, w której pojawił się taki komunikat.
Wysłałem, nie wiem, czy dobrze poklikałem, numeru oferty nie mogę podać bo jej nie mogę wystawić :))
Dwa wiedźminki chciałem łącznie wystawić i figa z makiem
Dziękuję, @redaktormaj. Skonsultuję to i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Tzn ja mam pewną hipotezę. Od dziś allegro wprowadziło zmianę z domyślnym umieszczeniem zdjęcia produktu w wystawianej aukcji. To jest niepotrzebne ale można sobie z tym poradzić przez odświeżenie strony. Dużo gorzej bo system zaciąga też treść aukcji, chyba tej która stworzyła produkt. I tu mogą powstawać niezgodności (jakieś zdjęcie którego gdzieś tam już nie ma) co skutkuje takim właśnie "babolem" 🙂
pozdrawiam
Redaktor Maj 🙂
Mam ten sam błąd przy innym przedmiocie. Nie mogę go wystawić bo wskakuje od razu błąd:
"W opisie znajdują się zdjęcia spoza galerii. Usuń je z opisu."
Nr sprawy: 48057542
Dział techniczny to weryfikuje..
Cześć, @redaktormaj. Wdrożyliśmy poprawki - w przypadku tego produktu błąd nie powinien już występować.
U mnie problem zlikwidowany. Ale ile jest produktów ze skuchą? Zrezygnujcie z tego "ulepszenia" póki czas - kiedyś takie działanie było określane jako "rozbierz się i pilnuj rzeczy" 😝
Pozdrawiam panią MiMary i życzę spokojnych Świąt! 🌲