Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam wystawić dwa produkty, stworzyłam aukje, opis, zdjęcia itd. ale Allegro kwalifikuje te oferty jako ,,oferty odrzucone" - jest przy tych ofertach komunikat, że numer EAN jest niepoprawny. Ale gdy klikam, żeby edytować ofertę - to w oknie przeglądarki nie wyświetla sie moja aukcja, strona jest pusta i tak od paru dni.
PS wcześniej zdarzało się, że były problemy z wystawianiem aukcji właśnie z kodem EAN, ale zawsze udawało mi się to naprawić a teraz już mam dwie aukcje z takim samym problemem ..
@WYBIERZTO Co próbujesz wystawić i jaki kod EAN podajesz? Prześlij też zrzuty ekranu z widokiem zgłaszanych problemów przy próbie wprowadzenia zmian.
to są oferty odrzucone
to jest powód odrzucenia oferty
a to kiedy chcę edytować ofertę i dodać inny EAN, zmieniałam EAN już wiele razy w tych dwóch ofertach i nie chce przejść. To się jeszcze nigdy mi nie zdarzało.
@WYBIERZTO Podaj mi proszę kod EAN, jaki próbujesz wprowadzić.
5904108831281
@WYBIERZTO Kod EAN jest prawidłowy, ale nie ma uzupełnionych danych. Najpierw należałoby wprowadzić informacje o produkcie do bazy GS1.
To " strzał w kolano " nie tylko dla sprzedającego, ale dla samego Allegro , kiedy ciągle blokuje wystawianie ofert z byle powodu ? ALE najbardziej CIEKAWE jest to, że że te wszystkie restrykcje, na które się napotykamy , znikają jak za dotknięciem różdżki na Allegro Lokalnie. Wtedy nie musisz niczego podawać, ani numeru EAN, ani niczego ... Tam działa inne prawo ? KOMPLETNY BRAK LOGIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w tym wszystkim ...