Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, tak jak w temacie proszę o odłączenie od produktu ofert: 17532749635, 17532760173, są to oferty stolika bambusowego, natomiast produkt dotyczy stolika wyprodukowanego w polsce z drewna bukowego, ewentualnie sosnowego.
Zgłaszanie błędnego połączenia z produktem na stronie oferty nic nie daje.
Pozdrawiam
@fhp-pochron przekazałam oferty do weryfikacji.
@fhp-pochron oferty odpięte od produktu 🙂
@RaBarbar_ka dlaczego Twoja interwencja jest skuteczna, a zgłaszanie przez stronę nie 😳
tzn. podziwiam Twoją skuteczność 👍
Witam, dziękuję za szybkie rozwiązanie sprawy, ale ten sam sprzedający kolejny raz podpiął się pod niewłaściwy produkt 17550123713 Pozdrawiam
@fhp-pochron Skierowałam sprawę do odpowiedniego zespołu.
ok, ta oferta została również odłączona, jednak ten sam sprzedający ponownie wystawił ofertę 17553764993, tym razem wykorzystując moje zdjęcia z katalogu. Jaka jest szansa na odłączenie tej oferty, gdyż na 100 procent ten sprzedający sprzedaje pod przykrywką bambusowy stolik? Czy jednak jest to zgodne z regulaminem i kupujący będą otrzymywać od niego inny towar (bambusowy) niż ten którego dotyczy produkt?
@fhp-pochron Konsultuję to z zespołem, który odpowiada za ten obszar.
@fhp-pochron Otrzymałam informację, że na ten moment nie mamy podstaw do odpięcia oferty. Parametry się zgadzają.
Witam
Po raz kolejny ten sam sprzedający podpina ofertę stolika bambusowego tym razem pod produkt stolika malowanego na ciemny brąz, proszę o odłączenie tej oferty
@fhp-pochron Czy mogę prosić o podanie numeru oferty?
17532762820
@fhp-pochron Oferta została zakończona.
Kolejny raz sprzedający podpiął się pod niewłaściwy produkt 17571516823
@fhp-pochron dziękuję! Zgłosiłam to.
I kolejny raz ten sprzedający poszywa się pod inny produkt 17622270882
@fhp-pochron Czy zgłosiłeś tę ofertę samodzielnie, korzystając z linku "Zgłoś ofertę błędnie powiązaną z produktem"?
Ilekroć w tej samej sytuacji zgłaszam błędne powiązanie na stronie oferty to nic się nie wydarza nawet kilka dni po zgłoszeniu, a zgłaszając tutaj w przeciągu kilku godzin jest reakcja i oferta jest usuwana. Pozdrawiam
Ps. teraz zgłosiłem błędne powiązanie na stronie oferty
@fhp-pochron Dziękuję za wyjaśnienie i proszę, żebyś zawsze próbował w pierwszej kolejności zgłaszać nieprawidłowości przez link.
Ostatni przypadek przekazałam również do weryfikacji powiązania z Katalogiem.
@fhp-pochron Oferta jest już odpięta od produktu.