Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
klient założył dyskusję (w1o1j1t1ek1) ze względu na w teorii błędny produkt, ponieważ katalog produktów oczywiście oznaczył w tytule co innego, mimo że w tytule mojej aukcji, opisie aukcji oraz kodzie producenta wszystko jest tak jak być powinno i kleint dostał produkt z tytułu mojej aukcji. Już nie wiem ile razy usuwałam błędne oznaczenia z katalogu, ale one wciąż powracają, a ja je ciągle usuwam i nie mam nad tym kontroli. Już nie wiem ile razy mam to zmieniać. Może dlatego, że mam to samo zdjęcie w wielu produktach, ale wynika to z tego, że produkt wygląda zawsze tak samo - zmienia się tylko rozmiar i model do którego produkt ma zastosowanie, więc nie da się zmienć tego na inne zdjęcie. Zdążyłam juz produkt usunąc z katalogu jak klient założył dyskusję, ale widzę, że znowu powrócił w tej samej aukcji na płytke do modico 4, mimo że jest to płytka do pieczatki Colop eos 30 - przecież to jest ku**a śmieszne już, a takich sytuacji jest tona. Nie zgadzam się z tym, że teraz ja powinnam płacić za błędy tego, że klient nie potrafi przeczytac aukcji ani zapoznać się z tytułem który kupuje, a nie tytułem z katalogu oraz tego że allegro samo dopasowuje te produkty bez mojej zgody. Proszę o pomoc.
@piramida_rsl przykro mi z tego powodu, ale tak jak napisalismy w dyskusji "Za połączenie oferty z produktem w pełni odpowiedzialny jest jej autor - Sprzedający".
Widzę, że teraz oferta nie jest już połączna z katalogiem. Nie widzę jednak Twoich zgłoszeń odnośnie produktu z którym była połączona. Jak zgłaszałaś błędy w produkcie?
Widzę, że masz jeszcze oferty nieprawidłowo połączone z tym produktem: 7465130120 oraz 7465124223 Już to zgłosiłam.
Aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości, sugeruję utworzenie nowego produktu w katalogu, który będzie odpowiadał oferowanym produktom. Parametrem identyfikującym jest szerokość i długość, więc w zależności od rozmiaru pieczątki w ofercie będziesz mogła utworzyć inne produkty w katalogu. Po odłączeniu niewłaściwie podpiętych ofert możesz w Mój asortyment po uzupełnieniu parametrów stworzyć nowy produkt w Katalogu Allegro.
Jeśli będziesz miała pytania, napisz tutaj, chętnie pomogę!