anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sankcje za zdjęcia i opis z katalogu

AWRG_pl
#7 Wielbiciel#
  • Witam serdecznie otrzymałem dzisiaj wiadomość od Allegro że moja aukcja która została wystawiona przez basserlinker automatycznie narusza regulamin allegro i została usunięta powodem były dwa zdjęcie z produktyzacji Na obecną chwilę jest nadal 80 aukcji allegro tego produktu z takim opisem jak miałem ją czyli z katalogu w części z nich są usuniente tylko zdjęcie a moja aukcja została całkowicie zakończona. W takim przypadku dostanę ujemne punkty bo gdyby tylko usnęli zdjęcie jak w innych i to nawet nie wszystkich aukcjach tego produktu to nie było by sankcji Allegro upiera się że wystawiający odpowiada za ukacje i ok tylko wystawiam x ich katalogiem nie zmieniając nic więc jeśli był niezgodny z ich regulaminem to dlaczego ja mam odjente punkty ktoś inny ma tylko usuniente zdjęcia a iiny mają po staremu i jest dobrze. Dwa narzucanie swój katalog ale błędy w nim obciążene są osoby korzystające dla mnie to wysoce nieporządku że są odejmowane punkty za to że ktoś korzysta z czego co jest narzucane 
oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0