Allegro to chyba jedyne miejsce gdzie koń może kojarzyć się z koniem mechanicznym i nie wywoływać przy tym żadnego zdziwienia u autorów tego skojarzenia. Chciałem dodać coś a tu kolejny raz Allegro wie lepiej. No ale żeby jeszcze odpuściło i dało się wystawić - nie ma takiej opcji, chyba że źle powiązane.
I jeszcze chwalą się "Gdy łączysz swoje oferty z Katalogiem produktów Allegro, zwiększasz Twój wynik Jakości sprzedaży." 😄 no faktycznie zwiększę jak klient kupi pomarańczowe ale zielone albo na odwrót ;). I jeszcze proponują "zgłoś błąd w produkcie" - tyle, że to dwa różne produkty i każdy ma dobre parametry.
Jak chcę wybrać do oferty produkt o EAN: 8592390086655 to Allegro twierdzi, że nie ma takiego produktu - ok, utworzę go. Jak go próbuję utworzyć to Allegro chce łączyć z EAN 8592390086693 czyli innym produktem.
"Rynce opadajo!"
Cześć, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Proszę o cierpliwość.
Oby przed zimą ta odpowiedź była ;).
@atechnik_sklep Z racji weekendu czas może się wydłużyć, wrócimy do tego wątku jak tylko otrzymamy odpowiedź 🙂
Doba minęła i odpowiedzi brak. Nie spieszycie się w tym Archeo ... 😉
@atechnik_sklep problem nie powinien już występować, sprawdź proszę czy możesz już prawidłowo połączyć ofertę z produktem. Gdyby coś było dalej nie tak, to daj proszę znać. 🙂
Tak, udało się ogarnąć choć nie bez problemów.
Dziękuję!
mamy tą samą sytuację.. nie da się wystawić 😡
a w mojej sprawie olewka..?
dzięki!
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @BikeOutlet_pl, przekazałem sprawę do odpowiedniego działu.
Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
super.. szkoda tylko że nie ma żadnego info o tym, że problem został rozwiązany, tylko trzeba samemu sprawdzać. za którymś razem udało się w końcu wystawić
znów podobna sytuacja..
EAN inny, kod producenta inny, nazwa inna, ale katalog swoje
TO SĄ INNE PRODUKTY!!!
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@BikeOutlet_pl Przekazałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
@w_kiwi czy coś wiadomo? kiedy będziemy mogli wystawić produkty?
@BikeOutlet_pl na ten moment sprawa jest jeszcze weryfikowana. Proszę Cię o cierpliwość, jak tylko będziemy mieli dalsze wieści, wrócimy z informacją.