Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Prosiłbym o usunięcie oferty o numerze 17058983335 oraz pozostałe, jeśli jakieś widnieją na moim koncie.
Pozdrawiam.
@SimonStudios Oferty możesz zakończyć samodzielnie. W tym artykule sprawdzisz jak zrobić to grupowo.
Ale mi chodzi o usunięcie oferty, a nie jej zakończenie. 🙂
@SimonStudios najpierw zakończ oferty potem można usunąć
Ofertę wcześniej zakończyłem. Jak ją w takim razie usunąć teraz, bo nie mogę znaleźć tej opcji?
@SimonStudios Zakończone oferty są archiwizowane po 60 dniach. Po tym czasie przestają być widoczne w Twoich zakładkach.
Ok, ale np. w tym temacie https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/jak-usun%C4%85%C4%87-ofert%C4%99...
Użytkownicy zgłaszali oferty do usunięcia i z tego co zrozumiałem moderatorzy mają taką możliwość, aby usunąć ofertę manualnie.
Pozdrawiam.
@SimonStudios Możemy zgłosić do usunięcia zakończone oferty z Allegro Lokalnie. Oferty z Allegro są przenoszone do archiwum automatycznie po upływie 60 dni od ich zakończenia.
Wracam z nowym pytaniem. Mianowicie czy jest dostępna opcja do sprawdzenia masowej historii WSZYSTKICH zarchiwizowanych ofert z Allegro.
W "Mój Asortyment" nie ma już nic, nawet po wyczyszczeniu filtrów.
W "Rozliczenia z Allegro" w historii operacji znalazłem niektóre oferty, ale były to wyłącznie te sprzedane, za które została pobrana prowizja od Allegro.
Z drugiej strony mógłbym po prostu wejść w archiwum Allegro i tam wyszukać po nazwie/numerze aukcji, ale czy są jeszcze jakieś inne metody?