anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie oferty

MAMY ROZWIĄZANIE!
SimonStudios
#7 Wielbiciel#

Witam.

Prosiłbym o usunięcie oferty o numerze 17058983335 oraz pozostałe, jeśli jakieś widnieją na moim koncie.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SimonStudios Oferty możesz zakończyć samodzielnie. W tym artykule sprawdzisz jak zrobić to grupowo.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SimonStudios
#7 Wielbiciel#

Ale mi chodzi o usunięcie oferty, a nie jej zakończenie. 🙂

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@SimonStudios najpierw zakończ oferty potem można usunąć 

oznacz moderatorów
SimonStudios
#7 Wielbiciel#

Ofertę wcześniej zakończyłem. Jak ją w takim razie usunąć teraz, bo nie mogę znaleźć tej opcji?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SimonStudios Zakończone oferty są archiwizowane po 60 dniach. Po tym czasie przestają być widoczne w Twoich zakładkach.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SimonStudios
#7 Wielbiciel#

Ok, ale np. w tym temacie https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/jak-usun%C4%85%C4%87-ofert%C4%99...

Użytkownicy zgłaszali oferty do usunięcia i z tego co zrozumiałem moderatorzy mają taką możliwość, aby usunąć ofertę manualnie.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SimonStudios Możemy zgłosić do usunięcia zakończone oferty z Allegro Lokalnie. Oferty z Allegro są przenoszone do archiwum automatycznie po upływie 60 dni od ich zakończenia.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SimonStudios
#7 Wielbiciel#

Wracam z nowym pytaniem. Mianowicie czy jest dostępna opcja do sprawdzenia masowej historii WSZYSTKICH zarchiwizowanych ofert z Allegro. 

W "Mój Asortyment" nie ma już nic, nawet po wyczyszczeniu filtrów.

W "Rozliczenia z Allegro" w historii operacji znalazłem niektóre oferty, ale były to wyłącznie te sprzedane, za które została pobrana prowizja od Allegro.

Z drugiej strony mógłbym po prostu wejść w archiwum Allegro i tam wyszukać po nazwie/numerze aukcji, ale czy są jeszcze jakieś inne metody?

oznacz moderatorów