Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś wie jak można odpiąć negatywną recenzję od produktu, która wpadła przez to, że konkurencja podpięła się z innym produktem do naszego katalogu?
Oferta była błędnie połączona z katalogiem, bo inny sprzedawca podpiął się pod nasz produkt. Zgłosiliśmy już ofertę konkurencji, została odpięta od produktu w katalogu, ale recenzja nadal wisi.
Recenzja zgłoszona przez "Zgłoś naruszenie" -> Nie dotyczy danego produktu (a transakcji lub innego produktu)", brak reakcji Allegro.
Napisałam prośbę o manualną weryfikację i usunięcie recenzji, otrzymałam taką odpowiedź:
Odpowiedź Allegro: "Oferta, do której została wystawiona podana opinia nie była odłączona od produktu. W momencie jej zakończenia nadal była powiązana z "Podest tarasowy kompozyt 0,3 x 0,3 m odcienie beżu, odcienie brązu" (EAN 5903933669441). Z tego też powodu opinia z załącznika pozostała widoczna przy produkcie. Nie mamy podstaw do jej usunięcia.
W razie pytań zapraszam do kontaktu, postaram się pomóc.
Zależy nam na poznaniu opinii naszych kluczowych partnerów, dlatego na adres e-mail może zostać wysłana ankieta dotycząca mojej pracy. Ankieta jest krótka, a jej wypełnienie nie powinno zająć dłużej, niż dwie minuty. Zachęcam do jej wypełnienia."
Macie podobne doświadczenia? Czy udało wam się rozwiązać problem?
@LiderWoodsprawdziłam to i opinia o której pisałeś w sprawie nr 43457680 nie jest widoczna w tym produkcie.
Super, dziękuję, problem rozwiązany 🙂