Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację w jaki sposób można usunąć cenniki, które są już niepotrzebne.
Tak zastosowałem się do instrukcji, podpiąłem nowe do wszystkich produktów.
Stare w/g wskazań nie mają już przypisanych produktów, ale w chwili ich usuwania mam podać cennik, który je zastąpi.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Store4x4 A czy próbowałeś wybrać cennik z listy? Proszę, wskaż dokładną nazwę cennika, który chcesz wysunąć.
Allegr Ambro GLS GABARYTY XXL PUDŁA do 40kg
Allegro 1 resor do 30 kg do 120 cm GLS
Allegro 1 resor do 31,5kg do 150 cm GLS
Allegro 1 resor paczka od 31,5kg - 50kg
Allegro AKCESORIA oraz AKCESORIA DO SNORKELE
Allegro Amortyzatory
Allegro GABARYTY XL PUDŁA GLS pow. 40kg
Allegro GŁÓWNY In-post, DPD, ONE, GLS, PACZKOMATY
Allegro NADKOLA Pocztex, GLS
Allegro NAMIOTY-przesyłka kurierska
Allegro resory półpaleta 2szt. pow. 50 kg Shenker
Allegro Snorkele, Drążki Panharda pow. 150 cm GLS Kurier
Allegro SNORKELE do 150cm
Allegro średniej wielkości do 120 cm długości
FELGI
Nadkola gabaryt
Pokrywa silnika
SK Allegr Ambro GLS GABARYTY XXL PUDŁA do 31,5kg
Snorkele do 120 cm poczta polska
sprężyny 1 para do 20kg paczkomaty - kurier
Sprężyny 1 para powyżej 20kg
Zderzaki lekkie
Zderzaki średnie
Zestaw Amortyzatory do 150kg Polska Czechy
WOW szacun.
Perfekto 💪
Ja mieszczę się z całą motoryzacją w 4.
Ja w 5.
To pozostałość.
@Store4x4 a po prawej stronie przy cennikami nie masz możliwości wybrania 3 pionowych kropek?
Mam, ale dalej karze mi podać inny, a wszystkie produkty połączone są z nowymi cennikami.
@Store4x4 Konsultuję to z działem technicznym.
Na jaki pomysł wpadł dział techniczny?
@Store4x4 Do dalszej weryfikacji muszę Cię prosić o dodanie zrzutów ekranu z kolejno podejmowanych kroków w celu usunięcia cenników. Zrzuty powinny obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
Minęło 5h i brak odpowiedzi...
Serio to musi tyle trwać?
@Store4x4 Odpowiadam najszybciej, jak to możliwe. Proszę Cię jeszcze, abyś sprawdził, czy po kliknięciu "zobacz oferty", przy jednym ze wskazanych cenników, pojawia Ci się lista ofert do niego podpiętych? Jeśli tak, to poproszę o zrzut ekranu.
W załączeniu zrzut ekranu.
Od chwili zgłoszenia minęło 52h i kilka minut, poważnie aż tyle czasu zajmuje rozwiązanie problemu z pierwszego posta? Czy tyle czasu zajmuje przepływ pytań i odpowiedzi do "działu technicznego"... 🤣
Ile trzeba czekać na odpowiedź!!!???
Piąty dzień mija...
@Store4x4 Oprócz ostatniego zrzutu, który przesłałeś (z widokiem po wybraniu "zobacz oferty"), potrzebne będą jeszcze numery przykładowych ofert, które pojawiają się na liście.
Czas potrzebny na rozwiązanie Twojego problemu jest zależny od liczby zgłoszeń, które obsługujemy tutaj oraz w dziale technicznym. Zapewniam, że zależy nam na tym, żeby był jak najkrótszy.
Skontaktowałem się poprzez WhatsApp, Pani natychmiast znalazła problem.
Dotyczy on błędu leżącego po Waszej stronie i jest w trakcie naprawy.
@nat_not napisał(a):Czas potrzebny na rozwiązanie Twojego problemu jest zależny od liczby zgłoszeń, które obsługujemy tutaj oraz w dziale technicznym. Zapewniam, że zależy nam na tym, żeby był jak najkrótszy.
Serio 5 dni trzeba na coś co zajęło 5min!!??
Pewnie tyle by to trwało, gdyby nie wysyłanie i odbieranie odpowiedzi z "działu technicznego".
@Store4x4 Cieszę się, że sprawa została wyjaśniona.
Jak wiesz Allegro udostępnia różne kanały kontaktu. Społeczność Allegro Gadane jest jednym z nich. My, moderatorki, nie pracujemy w dziale technicznym, więc wszystkie zgłoszenia błędów muszą być konsultowane z osobami z tamtego zespołu.